Apple gør iOS 8.3 Beta tilgængelig for alle

Apple har åbnet deres iOS beta program for alle, indtil nu har man skulle have en udvikler konto hos Apple, som man har skullet betale for, for at have haft mulighed for at hente Beta versionerne af de nye iOS udgaver. Men det er ikke nødvendigt længere, for nu har Apple nemlig åbnet op, så alle der har lyst til det har mulighed for at hjælpe til med at finde fejl i iOS 8.3.

Du kan melde dig til programmet, og så vil du få mulighed for at hente den nyeste beta version af iOS 8.3 direkte fra Apples hjemmeside. Det eneste det kræver er at du logger ind med dit Apple ID, downloader Apples Beta software og installerer den. For at installere selve beta versionen på din iPhone eller iPad skal du hente en konfigurations profil fra af AppleSeed hjemmesiden, som vil åbne beta softwren i iOS’ Software Update feature.

iosbetatestingprogrampublic

Apple advarer brugere om at huske at tage en backup af deres iOS enhed, inden de installerer beta udgaven af iOS 8.3. De gør også opmærksom på at det jo kun er en beta udgave, og man derfor ikke kan regne med at det hele bare kører som det skal, og der er derfor også en indbygget Feedback Assistant som man kan bruge hvis man vil hjælpe Apple til at lave en bedre udgave af iOS, og rapportere de fejl man falder over mens man bruger softwaren.

Ifølge 9to5mac, planlægger Apple, hvis denne beta test går som planlagt, også at udgive iOS 9 “Monarch” som en offentlig beta test til sommer.

Beta udgaven af iOS 8.3 som kan hentes nu er faktisk den 3. beta udgave af 8.3, og den nyeste udgave indeholder en del nye ting i forhold til anden udgave af iOS 8.3, mest væsentligt er nok at den er blevet opdateret med en Apple Watch app, som også er i iOS 8.2. Apple Watch appen gør det muligt for ejere af et Apple Watch at parre det med deres iPhone, samt indstille forskellige ting på uret.

Ud over det har Besked appen også fået den feature at man kan rapportere SMS’er fra folk man ikke kender som “Junk mail”

Man kan også se ud af iOS 8.3 beta versionerne at der i den endeligt version vil være en vigtig opdatering til Siri for os danskere, det ser nemlig ud til at Siri vil lære 7 nye sprog, Russisk, Dansk, Dutch, Thai, Tyrkisk, Svensk og Portugisisk. Der er også i iOS 8.3 indbygget noget Apple kalder for CarPlay, som er et system der kan kommunikere med radioen i bilen, så man igennem instrumentbrættet i bilen kan styre sin iPhone.

Skal du være en del af det nye beta program, og hjælpe Apple til at lave en bedre iOS 8.3?

Se også

Nødinfo på din iPhone kan redde dit liv

Nødinfo på din iPhone kan være en af de mest vigtige indstillinger i hele iOS …

Leave a Reply