iOS 8.3 frigivet. Se alle opdateringerne her!

Så var opdateringen her endeligt. iOS 8.3 med dansk Siri!

Apple har frigivet den tredje store opdatering af iOS 8 siden efteråret, denne gang med en god nyhed for os danskere. iOS’s personlige assistent Siri forstår nu dansk. Hun eller han har i et stykke tid nu godt kunne tage imod diktat på dansk som vi tidligere har skrevet om. Men nu er det altså hele servicen der kan bruges på dansk. Så det er dermed muligt at spørge om vejrudsigter, søge på netter, eller spørge om mange andre forskellige ting på dansk. Det er faktisk kun fantasien der sætter grænser for hvad man kan spørge Siri om, og på engelsk har hun mange forskellige sjove svar hvis man bare gerne vil underholdes nogen gange.

Opdateringen til iOS 8.3 indeholder mange forskellige ting. En anden man nok også vi opdage er at Emoji-vælgeren, altså tastaturet hvor du har mulighed for at indsætte forskellige smileys i dine tekster har fået en opdatering, med blandt andet mulighed for at vælge forskellige hudfarver på dine smileys.

emoji

Der er mange andre større og mindre opdateringer og forbedringer med i iOS 8.3 pakken, her har du listen over dem alle sammen:

ios8-3-opdateringer

Se også

iOS 8.1.3 er lige på trapperne, og iOS 9 testes allerede

Ifølge Macworld og iDB ser de allerede nu en del trafik fra enheder der kører …

Leave a Reply