iOS 9.2: Nye funktioner samt fejlrettelser til iPad Pro

Så kom næste opdatering i rækken til iOS 9. iOS 9.2 byder på lidt nye funktioner og fejlrettelser specielt til iPad Pro brugere.

Vigtigste opdatering er for iPad Pro brugere

Sidste opdatering bragte ikke meget nyt i funktions afdelingen, og denne opdatering kommer heller ikke med mange nye ting. Det mest interessante ved denne opdatering er nok at den retter et problem der har ramt iPad Pro ejerne.

Apple har i et stykke tid kendt til en fejl der gjorde at den helt nye iPad Pro kunne finde på at fryse, samt skærmen kunne gå i sort. Det kan ske på flere forskellige måder, men oftest er der rapporteret om at det sker når de sætter den til at lade op.

Dette problem skulle for iPad Pro brugerne gerne være løst ved at opdatere til iOS 9.2

Nye funktioner i iOS 9.2

iOS 9.2 kommer dog også med et par nye funktioner, og forbedringer til selve systemet. Så det er ikke kun fejl der er blevet rettet.

Blandt andet er der blevet arbejdet på forbedringer af playlister i Apple Music. Ud over det er der også flere nye funktioner, når man downloader musik fra tjenesten.

Internet browseren Safari har også fået lidt forskellige forbedringer der skulle hjælpe på stabiliteten, samt nogle nye funktioner for brugere med iPhone 6s og 3D Touch.

Der er også kommet Mail Drop i Mail-appen, så man har bedre muligheder for at udveksle store vedhæftede filer.

Du kan hente iOS 9.2 enten på den gammeldags måde gennem iTunes på en computer, som er mest anbefalelsesværdig da det giver dig bedre muligheder for at sikkerhedskopiere inden du opdaterer. Men opdateringen til iOS 9.2 kan også hentes “over the air” som det kaldes, altså direkte fra iOS enheden. Det gøres ved at gå ind unger Indstillinger -> Generelt -> Softwareopdatering.

Hele listen over opdateringer i iOS 9.2

Se mere på https://support.apple.com/da-dk/HT201222?viewlocale=da_DK

ios-9.2-samlede-opdateringer

Se også

iOS 8.1.3 er lige på trapperne, og iOS 9 testes allerede

Ifølge Macworld og iDB ser de allerede nu en del trafik fra enheder der kører …

Leave a Reply