Apple iOS 9.2.1: Skal du opdatere?

Apples iOS 9.2.1 opdatering har man nu efterhånden kunnet hente i et par dage. På overfladen ser det ikke ud til at være det helt vilde den gør ved iOS. Der er ikke nogen nye funktioner, men opdateringen går mest ud på at udbedre små-problemer forskellige steder i iOS. Så kan det overhovedet betale sig at opdatere til iOS 9.2.1 hvis man nu ikke syntes man har nogen problemer med sin iPhone, iPod eller iPad?

Hvem kan få iOS 9.2.1 opdateringen?

iOS 9.2.1 er tilgængelig for iPhone 4S eller nyere, iPad 2 eller nyere, iPad mini og nyere, iPad Pro og 5. generations iPod touch eller senere.Opdateringen er på omkring 40 MB og man burde automatisk få en påmindelse engang imellem om at opdatere til den hvis man ikke allerede har gjort det.

Hvis du har trykket væk fra den automatiske påmindelse om at opdatere kan du gøre det manuelt ved at gå ind i Indstillinger -> Generelt -> Softwareopdatering

apple-ios-9.2.1-opdatering

Hvad gør iOS 9.2.1 opdateringen?

Sikkerhedsopdateringer og rettelser af fejl er hvad det går ud på. Apple siger selv at opdateringen indeholder: “Sikkerhedsopdateringer og rettelser af fejl, inklusive rettelse af en fejl der kunne forhindre at installering af apps blev færdiggjort, når MDM-server blev anvendt”

MDM står for ‘Mobile Device Management’ og er noget store firmaer bruger til at styre de telefoner deres medarbejdere har. Apple har også forklaret lidt om andre fejlrettelser opdateringen indeholder. Bla. hukommelses problemer, sikkerheds problemer, og er problem der gjorde at nogle uønskede cookies kunne gemmes på enheden.

Ud over de forskellige fejl der er rettet skulle opdateringen også være god for specielt dem der holder sig til deres gamle iPhone 4S eller en ældre iPad, for ifølge flere kilder så hjælper opdateringen nemlig også på hvor hurtige enhederne er, specielt de lidt ældre.

Så alt i alt er der ikke rigtig nogen grund til ikke at opdatere til iOS 9.2.1 hvis du allerede er på iOS 9.2 i forvejen.

 

 

Se også

Nødinfo på din iPhone kan redde dit liv

Nødinfo på din iPhone kan være en af de mest vigtige indstillinger i hele iOS …

Leave a Reply