Guide: Sådan finder du Nødinfo på en andens iPhone

Nødinfo er en meget god ting at sætte op på sin iPhone. Hvis du ikke har gjort det endnu, så tag et kig op denne artikel for at se hvordan man gør: Nødinfo kan redde dit liv.

Hvis du allerede har opsat nødinfo med alle de oplysninger du gerne vil dele med folk hvis du er kommet ud for en ulykke så er det måske tid til at lære hvordan man finder den information om andre folk, hvis du nu ser nogen der er kommet ud for en ulykke.

Find nødinfo på en andens telefon

Hvis du ser nogen der er kommet ud for en ulykke, og gerne vil prøve at hjælpe dem ved at se deres nødinfo skal du bare røre ved skærmen, eller tænd/sluk knappen så skærmen lyser op.

Derefter trykker du på “Nødsituation” nederst på skærmen

Tryk på "nødsituation" nederst på skærmen

Efter at have trykket på Nødsituation kommer du til en ny skærm, og der trykker du på “Nødinfo”, som er placeret nederst på skærmen, ligesom før.

Tryk på "Nødinfo" nederst på skærmen

Efter at have trykker på Nødinfo kommer du så endeligt til skærmen med den info du gerne vil se. Her kan du se personens navn, vægt, blotype samt andre ting personen har tastet ind.

En anden meget vigtig ting du kan se på denne side er Nødkontakter, under den overskrift er det muligt at se personers navne, familie forhold, samt deres telefonnumre, og man kan ringe til dem ved at trykke på deres nummer direkte fra denne side.

Det kan godt lade sig gøre at øve sig på at finde nødinfo på andre ved at bruge sin egen iPhone. Det eneste man lige skal være opmærksom på at hvis man har en telefon med Face ID kan man meget nemt komme til at låse den op i stedet for at få låseskærmen frem hvor man kan trykke på Nødsituation. For at undgå at man låser telefonen op kan man med fordel holde en finger over front kameraet på telefonen, så den ikke kan scanne ens ansigt.

Se også

iOS 8 Guide: Sådan opdaterer du sikrest til iOS 8.4

Her er den anbefalede opdaterings rutine til iOS Du har måske lige opdaget at der …

Leave a Reply