Home / Ikke kategoriseret / iOS 9 giver os den længe ventede iCloud Drive app

iOS 9 giver os den længe ventede iCloud Drive app

Kan du heller ikke forstå hvorfor man ikke kan se hvad man har liggende på sit iCloud Drev fra sin iPhone eller iPad, når man nu kan det både fra sin Mac og PC? Så er du ikke den eneste.
En meget læst artikel her på siden om hvordan man kan se hvad man har i sit iCloud Drev fra sin iPhone beviser at det er noget mange andre også længe har undret sig over. Nu har Apple så endeligt også fanget den, og sammen med iOS 9 kommer der en mulighed for at slå en kontakt til i indstillinger, så man får en app der viser hvad man har gemt i sit iCloud Drev.

Slå appen til og fra med kontakten i den røde ramme.
Slå appen til og fra med kontakten i den røde ramme.

Den lidt gemte indstilling findes under Indstillinger -> iCloud -> iCloud Drive.

Som det er lige nu i beta udgaverne af iOS 9 er denne indstilling ikke slået til fra starten af, og man skal derfor ind og tænde for kontakten for at få den nye iCloud Drev app. Det kan selvfølgeligt nå at ændre sig endnu, inden Apple udgiver den endelige version ad iOS 9.

iCloud-Drive-2-800x709

Indtil vi får den endelige version af iOS 9 kan man bruge en gratis app der hedder “iCloud Opener” som kan hentes fra app store.

Kunne du godt tænke sig sådan en kontakt til at slå apps til og fra til andre af de indbyggede apps? Lad os høre din mening i kommentarerne herunder.

Se også

Vil dine Noter ikke synkronisere mellem dine iOS enheder. Prøv disse tips

Er du en af dem der bruger Noter appen ofte på din iPhone eller iPad, …

Skriv et svar