iPhone 6S får dobbelt så meget 4G fart

En af de store opdateringer vi får at se i iPhone 6S vil ifølge 9to5mac være en opgradering af den indbyggede Qualcomm-made LTE/4G chip. Som man kan se på billedet vi har lånt fra 9to5mac, så ser det ud til at den nye iPhone 6S kommer til at have Qualcomm’s MDM9635M chip. Denne nye chip har en del forbedringer i forhold til den chip der sidder i iPhone 6 og 6 Plus i dag. Den skulle blandt andet være i stand til at fordoble hastigheden på LTE, eller det vi i Danmark kalder 4G.

Denne nye chip er faktisk ikke så ny, for allerede tilbage i slutningen af 2013 viste Qualcomm den frem første gang. Men pga lange produktions tider er den først begyndt at blive brugt i smartphones for omkring et år siden i Samsungs Galaxy S5. Den mest vigtige ændring i chippen er at den har mulighed for at få download hastigheden op på 300Mbps, hvilket er det dobbelte af de 150 Mbps de nuværende iPhones kører med. Upload hastigheden vil fortsat være max. 50 Mbps.

Ifølge Qualcomm skulle den nye chip også være lidt mere strøm besparende end den gamle, som jo så vil betyde at den nye iPhone 6S vil have lidt bedre batteri levetid når man bruger 4G på den. Ifølge 9to5mac skulle iPhone 6S’s motherboard også være lidt tyndere end dem der bruges i iPhone 6 og iPhone 6 Plus, hvilket også kan være med til at hjælpe Apple til at putte et lidt større batteri i telefonen. Sammen med iOS 9’s strøm bespare indstillinger giver det mulighed for at den nye iPhone 6S kan få en del bedre batteri levetid end iPhone 6, hvis Apple ønsker at satse på det.

Her er billedet af den nye Qualcomm MDM9635M chip:

Billede af den nye chip lånt fra 9to5mac
Billede af den nye chip lånt fra 9to5mac

Se også

Nødinfo på din iPhone kan redde dit liv

Nødinfo på din iPhone kan være en af de mest vigtige indstillinger i hele iOS …

Leave a Reply