iOS 9.1 kan hentes nu. Her er ændringerne

Apple har lige frigivet iOS 9.1 til iPhone, iPad og iPod Touch. Opdateringen indeholder nye emoji’s, Live Photo forbedringer og den sædvanlige omgang kvasning af små problemer.

iOS 9.1 indeholder mere end 150 nye emojis, forbedringer til Live Photos og andre små forbedringer
iOS 9.1 indeholder mere end 150 nye emojis, forbedringer til Live Photos og andre små forbedringer

En af de største ting i iOS 9.1 er tilføjelsen af over 150 flere emoji’s, så hvis du ikke syntes du har billeder nok at udtrykke dine følelser med som det er nu, så får du lige 150 mere så du helt sikkert præcist kan ramme dit humør 🙂

iOS 9.1 indeholder også forbedringer til Live Photos, som er en af de nye ting der kun findes på iPhone 6S og iPhone 6S Plus. Der er også blevet tilføjet en ekstra indstilling under Indstillinger -> Meddelelser, hvor du nu har mulighed for at slå til og fra om du vil se det lille billede af dine kontakter i Beskeder appen. Endnu en opdatering har at gøre med det Apple kalder Live Wallpapers.

Her har du hele listen af opdateringer ifølge Apple:

ios-9.1-hele-listen-over-opdateringer

En vigtig ting af få med er at folk der vil jailbreake deres iPhone skal IKKE opdatere til iOS 9.1, den skulle ifølge de mennesker der laver de forskellige jailbreaks lukke to huller de har brugt til at jailbreake iOS 9 med indtil videre. Så hvis du vil jailbreake skal du holde dig fra denne opdatering.

iOS 9.1 han hentes “Over the Air” altså gennem Indstillinger -> Generelt -> Softwareopdatering. Eller gennem iTunes. Husk det er altid en god ide at tage en sikkerhedskopi enten gennem iTunes eller iCloud inden man opdaterer sin iOS enhed.

 

Se også

Nødinfo på din iPhone kan redde dit liv

Nødinfo på din iPhone kan være en af de mest vigtige indstillinger i hele iOS …

Leave a Reply