iOS 10.2: Disse nyheder og opdateringer kan vi forvente

Apple er godt i gang med at teste deres næste opdatering til iOS. Næste store opdatering kommer til at hedde iOS 10.2. De er i gang med at teste den gennem alle dem der er med i deres Beta program. Det vil sige folk der gerne vil have de nyeste opdateringer så hurtigt som muligt, og på den måde være med til at teste dem før vi andre får mulighed for at opdatere til iOS 10.2. På den måde kan Apple slippe af med de værste fejl i iOS 10.2 inden opdateringen kommer ud til den store forbrugerskare af iPhones og iPads.

Her er nyhederne i iOS 10.2

Det bliver ikke de helt vilde nyheder og opdateringer der kommer sammen med iOS 10.2. Men der kommer alligevel et par små sjove ting. Den flest mennesker nok kommer til at bruge er opdateringen til emojis. Der kommer lidt forskellige nye, blandt andet en klovn, en avokado, en læge og en del andre. Selve udseenet på de forskellige emojis er også blevet designet lidt om. Så der skal nok være mulighed for at få sendt lidt nye hyggelige emojis til vennerne.

iOS 10.2 Nye emojis

Sammen med iOS 10.2 kommer der også en TV guide app kaldet “TV”. Det kommer til at være en officiel Apple app, så det vil sige at den automatisk bliver installeret på telefonen eller iPad’en når man opdaterer til iOS 10.2. Det vides ikke endnu om den kommer til at fungere på danske iPhones og iPads. Men mon ikke den i hvert fald kommer til at gøre det efterhånden. Her er et lille billede af hvordan det ser ud i TV appen.

iOS 10.2 Nye TV app

Ud over disse ting er det mest småting, som nye måder at sortere musik og specielle knapper til repeat og shuffle i musik appen. Der følger selvfølgeligt også en masse rettelser af små fejl med hvis man opdaterer til iOS 10.2. Men rettelser af fejl er jo også altid en god ting. Vi kan forvente at få lov til at opdatere til iOS 10.2 som almindelige brugere i løbet af en uges tid. Men som vi plejer har på iOStips.dk så vil vi gerne opfordre til at holde lidt igen med opdateringen. Så man lige kan nå at høre fra sine venner der sikkert opdaterer med det samme om de har nogle problemer med opdateringen.

Se også

Nødinfo på din iPhone kan redde dit liv

Nødinfo på din iPhone kan være en af de mest vigtige indstillinger i hele iOS …

Leave a Reply