Sammenlign mobil abonnement priser i Danmark


Står du og tænker at det er tid til at få et nyt mobil abonnement. Du er måske en af dem der tænker at du godt kan springe den nye iPhone 6 over, og lige spare lidt penge ved at have dig et billigt mobil abonnement indtil du engang skal have dig en ny iPhone.

Så har jeg prøvet at stykke en lille guide sammen over de forskellige kampagner de forskellige mobil abonnements selskaber har for tiden:

Vi starter med Zenji Mobil:

Det virker som et ret så godt abonnement hos dem, specielt hvis du er en der godt kan lidt at gå ud og bruge et gavekort engang imellem. Men du får faktisk også meget taletid, sms og data for pengene.
Fri tale, Fri SMS/MMS, 10 GB Data, og kun 1 kr i oprettelse.
Alt det får du for 200 kr om måneden, men så får du også hver måned et gavekort til en værdi af 100 kr. Så det vil i virkeligheden sige at du kun giver 100 kr om måneden hvis altså du er en der kan finde ud af at få dine gavekort brugt til noget fornuftigt. Så mindsteprisen den første måned er 201 kr.

Næste bud er CBB Mobil:

Her får du et ganske almindeligt abonnement hvor du betaler forud ved at sætte penge ind på din CBB konto. Men til gengæld får du også virkeligt gode priser. Du får 9 Timers tale, Fri SMS/MMS, 5 GB Data. Alt det får du for kun 99 kr om måneden, med 49 kr i oprettelse, så den første måned er mindsteprisen 148 kr.

Endnu et bud på et billigt abonnement finder vi hos BiBob:

Hos BiBob, der har været mit personligt foretrukne mobilselskab når jeg ikke har et abonnement hos en af de store for at få min iPhone billigere, får du også et godt bud på et billigt abonnement.
Du får 12 Timers tale, Fri SMS/MMS og 10 GB Data. Det får du til 129 kr om måneden. Her koster oprettelsen 49 kr, så mindsteprisen for første måned er 168 kr. Systemet ved BiBob er også at du betaler forud, ved at sætte penge ind på en BiBob konto hvor de så hæver dit månedlige abonnement fra. BiBob bruger Telenors net, hvilket gør at de har virkeligt god dækning i det meste af landet.

Et andet bud kunne være Fullrate Mobil:

Hos Fullrate Mobil får du også et billigt mobil abonnement. I abonnementet er der 9 Timers tale, Fri SMS/MMS og 6 GB Data. Alt det får du til kun 99 kr om måneden. Hos Fullrate kan man så glæde sig over at det ikke er noget oprettelses gebyr. Så mindsteprisen for første måned er kun 99 kr, og der er ingen binding på dit abonnement.

Et forholdsvist nyt selskab på markedet er OK Mobil:
OK Mobil – Få fri SMS, MMS og op til 2 GB data. Klik Her!
De tilbyder 3 forskellige abonnementer, men hvis vi skal tage det der passer i klassen sammen med de andre her i artiklen, så er det et abonnement hvor du får 10 Timers tale, Fri SMS/MMS og 4 GB Data. Alt sammen til 99 kr i måneden. Hos OK Mobil er oprettelses gebyret 1 kr, så det vil sige at mindsteprisen for første måned er 100 kr.

Så har vi Oister:

De har også et ret godt abonnement at tilbyde, de benytter sig af 3’s net, så hvis man bor et sted hvor der er god dækning fra 3, så er det her er godt abonnement til prisen. De tilbyder dig 8 Timers tale, Fri SMS/MMS og 8 GB data. Det skal de have 99 kr for om måneden, og hos Oister er der ikke noget oprettelsesgebyr, så mindsteprisen for første måned er kun 99 kr. Oister eget budskab om dette abonnement er: “Giv Bling-Bling til mobilen med 8 timers tale og 8 GB data for kun 99,- kr. pr. md. for altid. Det er bedst til prisen.”

Sidst men ikke mindst har vi Telmore:

De tilbyder et abonnement der giver dig 10 Timers tale, Fri SMS/MMS og 4 GB Data. Det skal koste dig 99 kr, og kan fås med gratis oprettelse. Reklamen man kan klikke på siger godt nok noget andet. Men hvis man kigger på deres side kan man finde abonnementet til denne pris.

Konklussion

Alt i alt kan man sige at de mange forskellige selskaber har rimeligt ens priser. En af de ting man skal afgøre med sig selv er hvor meget man regner med at tale i sin telefon, og hvor meget data man regner med at bruge. De fleste af abonnementerne tilbyder rigeligt med data, da de fleste mennesker ikke bruger over 2 GB om måneden, med mindre de bruger deres telefon meget til at se videoer og høre radio eller andet streamet musik mens de er på farten.

Det eneste selskab der her i artiklen tilbyder fri tale er Zenji Mobil:
Zenji’s All-You-Need-mobilabonnement indeholder hver måned:
• Fri tale
• Fri SMS og MMS
• 10 GB data
• 100 kroner gavekort hver måned til bl.a. Baresso, Magasin, Matas og m.fl.
Det vil altså sige at du, hvis du trækker gavekort værdien fra prisen på abonnementet får Fri tale, Fri SMS/MMS og 10 GB Data hver måned for kun 100 kr. Det må siges at være det billigste abonnement i denne artikel. Hvis altså man får brugt gavekortene.

Af abonnementerne til 99 kr er det Telmore der tilbyder mest taletid, med de 10 Timer, men de giver dig så lidt mindre Data end de andre gør.

Så hvis du ved du taler meget og bruger meget Data, så er BiBob et godt bud til de 199 kr i måneden som inkluderer 12 timers tale og 10 GB Data og så endda på 4G nettet.

Så det man skal tage stilling til inden man vælger er hvor meget Data og teletid man har brug for, og så tage sit valg ud fra det.

Image courtesy of stockimages at FreeDigitalPhotos.net

Se også

Nødinfo på din iPhone kan redde dit liv

Nødinfo på din iPhone kan være en af de mest vigtige indstillinger i hele iOS …

Leave a Reply