iOS 8 udgivelses dato, nyheder og features

Apple genbruger det flade design fra iOS 7 og tilføjer en del nye features med iOS 8. iOS 8 vil være tilgængelig for download onsdag den 17. september 2014, to dage før de to nye iPhones, iPhone 6 og iPhone 6 Plus bliver tilgængelige i USA og andre store lande. I Danmark må vi vente lidt endnu, nærmere bestemt til den 26. september der er sat til at være dagen hvor den udkommer i Danmark.

At Apple ikke har ændret det helt store på designet, betyder at dette års udgave af iOS mere går ud på at få det hele til at “spille godt sammen”, end at lave de store ændringer man skal til at lære at kende.

iOS 8 sørger for et meget nemmere samspil mellem telefonen og din Mac computer. Med Mac OS X Yosemite, som er lovet i efteråret 2014, bliver det meget nemmere at sende billeder og videoer fra telefon til computer og omvendt, fordi airdrop kommer til at kunne fungere på tværs af styresystemerne.

Apples Toutch ID fingeraftryks læser bliver der også lukket lidt op for, så forskellige udviklere af apps kan begynde at bruge den i deres apps, hvor det indtil nu kun har været Apple selv der kunne bruge den til noget hvis man ikke havde en jailbreaked iPhone eller iPad.

Apple lanchere også en ny betalings metode, der hedder Apple Pay, den benytter sig af den indbyggede NFC chip der kommer til at være i iPhone 6 og iPhone 6 Plus. De starter med at lanchere det i nogle store butiks kæder i USA, og der er ikke lovet noget for hvornår det bliver muligt at benytte systemet her i Danmark.

Der kommer også et par nye indbyggede apps fra Apple, hvor den vigtigste nok er Healthbook, hvor du kommer til at kunne holde styr på dine aktiviteter i løbet af dagen, og med det nye Apple Watch får telefonen også mulighed for at holde øje med din puls, og kan på den måde registrer hvor aktiv du er i løbet af dagen.

Udgivelses dato

Apple kan godt lide at annoncere nye iPhones om tirsdagen, gøre nye iOS opdateringer tilgængelige om onsdagen, og begynde at sælge eller tage bestillinger på de nye telefoner om fredagen.

Det er også det de gør i år igen, bare ikke helt så hurtig som sidste år. I år annoncerede de iPhone 6 og iPhone 6 Plus sidste tirsdag, udgiver iOS 8 onsdag den 17. september, altså i denne uge, og udgiver telefonerne fredag også i denne uge. Så det gør at beta testerene af iOS 8 lige får en uge mere til at leje med det der bliver kaldt “Gold Master versionen” af beta udgaven, så mon ikke de lige kan ny at kvase et par enkelte ekstra fejl i forhold til sidste år.iPhone5s-3UP_MessagesFeatures-PRINT

 

Se også

Nødinfo på din iPhone kan redde dit liv

Nødinfo på din iPhone kan være en af de mest vigtige indstillinger i hele iOS …

Leave a Reply