iOS Tip: Sådan genstarter du en iPhone eller iPad der er frosset

Du er sikkert glad for din iPhone eller iPad, og derfor har du også brug for at den fungerer hele tiden, og der er ikke tid til at sidde og rode med at få en iPhone eller iPad der ikke vil reagere. Der kan være problemer med enten hjem-knappen, låse-knappen, eller noget andet der bare ikke vil fungere. Så er det heldigt at dette lille tip kan hjælpe dig til at genstarte din iPhone eller iPad, også selvom den ikke reagerer overhovedet på de knapper du trykker på.

Du gør bare følgende:

  • Hold tænd/sluk knappen nede, samtidig med at du holder hjem-knappen nede. De skal holdes nede i omkring 10-15 sekunder.
  • På et tidspunkt, hvis din iPhone eller iPad ikke er fuldstændigt frosset kommer der måske en skærm hvor du kan slukke enheden ved at slide med en knap på skærmen, det skal du bare ignorere og blive ved med at holde de to knapper nede.

Når skærmen er blevet mørk, og igen begynder at lyse lidt op, og du ser æble logoet, så kan du roligt slippe knapperne igen. Så er det bare at vente de sekunder det nu tager din iPhone eller iPad om at boote op som normalt når du har haft den slukket. Efter det skulle den meget gerne fungere som normalt igen.

genstart-ipad

Faktisk er dette et meget godt tip altid at prøve af hvis man har bøvl med sin iPad eller iPhone. Det genstarter enheden fuldstændigt, og det vil blandt andet sige at hvis den har fået et eller andet galt i halsen, så kan det ofte hjælpe på det.

Bonus tip 🙂

Et andet lille tip der også kan være nyttig, hvis man har problemer enten med Wi-Fi, eller bare den normale netværksforbindelse til over 3G, eller 4G. Kan være at “Nulstille netværksoplysninger.” Den mulighed finder du under Indstillinger -> Generelt -> Nulstil -> Nulstil netværksindstillinger. Bemærk at hvis du nulstiller netværksindstillinger skal du indtaste passwords til eventuelle trådløse netværk du før har været på igen.

Hvis du har andre gode tips vores brugere godt kunne have gavn af at vide, så skriv dem endeligt i en kommentar herunder, så kan det være der kommer en artikel om det hvis det er et godt tip.

Se også

Nødinfo på din iPhone kan redde dit liv

Nødinfo på din iPhone kan være en af de mest vigtige indstillinger i hele iOS …

Leave a Reply