Kommer der en 4 tommer iPhone 6?

iPhoneScreens

Gennem det meste af december har der været forskellige rygter om en iPhone 6 i samme størrelse som iPhone 5 er nu, altså 4 tommer. Rygterne er af nogen af de større rygtesider blevet betragtet som “usandsynlige”, men alligevel er man blevet ved med at høre noget om en mindre iPhone 6. Det er måske mest fordi at mange syntes de nye iPhones er for store, og hellere vil beholde deres 4 tommer iPhone, end være nød til at skifte til en 4,7 eller 5,5 tommer iPhone næste gang de skal have ny telefon.

Nu er der kommet lidt nyt i sagen igen, og denne gang er det en rapport fra den kinesiske nyhedsside Feng.com, der siger at Apple ikke er interesseret i at se sig tilbage, og i stedet ser frem mod de muligheder de har med de større telefoner. I rapporten siges det at kilder hos Apples underleverandører mener at 4 tommer iPhone 6 rygterne bare er hype, og at Apple ikke er begyndt at bestille dele til en ny 4 tommer iPhone 6 endnu.

Men hvad betyder det så? Jo, hvis denne rapport er sand, så betyder det at der i hvert fald ikke kommer en 4 tommer iPhone 6 snart. Hvis Apple ikke allerede er i gang med at lave en nu, så går der, hvis man sammenligner med andre rygter fra tidligere iPhone udgivelser, i hvert fald mellem 6 og 9 måneder før de har en klar.

Selvom mange af de større iOS rygte sider mener at det er usandsynligt at der kommer en 4 tommer iPhone 6, så vil vi alligevel ikke helt afvise det her på siden. Der er faktisk mange mennesker der syntes at både iPhone 6 og iPhone 6 Plus som vi har i dag er for store. Specielt kvinder syntes at størrelsen på både iPhone 4 og iPhone 5 passede dem bedre. Som det er i dag, så kan man jo stadig købe en ny iPhone 5C eller iPhone 5S, så det er stadig muligt at få en 4 tommer iPhone. Men hvis Apple ikke kommer med en ny iPhone i 4 tommer størrelsen, så vil den størrelse telefon nok udgå næste gang der kommer en ny model fra Apple. Så måske skal man ikke helt afskrive ideen om en ny 4 tommer iPhone, måske vil Apple gerne blive ved med at have noget at sælge til dem der syntes at 4,7 og 5,5 tommer bare er for stort til deres hænder.

Hvad syntes du? Skal Apple blive ved med at lave en 4 tommer iPhone, eller skal vi bare se at komme videre og indse at fremtidens telefoner bare er større?

Se også

Nødinfo på din iPhone kan redde dit liv

Nødinfo på din iPhone kan være en af de mest vigtige indstillinger i hele iOS …

Leave a Reply