SwiftKey opdateret med 4 nye sprog, deriblandt dansk

SwiftKey 1.0.3

Det meget populære tastatur, kendt fra Android, kom til iPhone sammen med iOS 8. Men for os danskere var det ikke meget værd, for vi vil jo gerne kunne bruge æ, ø og å i vores beskeder, noter emails og andet. Det var ikke en mulighed i de første udgaver af SwiftKey.

Men nu har de fået opdateret deres tastatur app så den understøtter følgende sprog:

1. Engelsk (USA, Australien, Canada)
2. Portugisisk (Portugal, Brasilien)
3. Fransk
4. Tysk
5. Italiensk
6. Spansk (Spanien, USA, Latin Amerika)
7.Svensk
8. Dansk
9. Norsk
10.Hollandsk
Flere på vej…

SwiftKey Keyboard til iPhone, iPad og iPod touch er et smart tastatur der lærer fra brugeren. Det erstatter Apples tastatur. SwiftKey tilpasser sig den måde du skriver på, for at kunne give super præcis autocorrect og inteligente næste ords forudsigelser. SwiftKey Keyboard er fyldt med funktioner der gør det nemmere for dig at bruge tastaturet. En af de feautres er den SwiftKey er mest kendt for, at man ikke behøver løfte fingeren mellem de forskellige bogstaver man gerne vil skrive.

swiftkey-dansk

Opdateringen til SwiftKey Keyboard 1.0.3 indeholder også en forbedring så det er blevet nemmere at indtaste URL’er, og lidt ændringer på hvordan slet knappen virker. Udover det indeholder opdateringen også de sædvanlige små rettelser på problemer der er blevet fundet i de tidligere versioner, der både får tastaturet til at virke hurtigere, og mere stabilt.

Sådan får du SwiftKey som dit tastatur førstevalg

Når du har fået hentet SwiftKey installerer du det ved at gå ind under Indstillinger -> Generelt -> Tastatur -> Tastaturer -> Tilføj nyt tastatur -> Her vælger du så SwiftKey.

Nu har du SwiftKey som tastatur, men det er ikke det tastatur der kommer frem når du vil skrive en besked, der skal du bladre igennem de forskellige tastaturer du har installeret ved at trykke på globus symbolet på tastaturet indtil du kommer frem til SwiftKey.

Hvis du gerne vil have at SwiftKey er det der som standart bliver valgt skal du rykke der op over de andre tastaturer på listen. Det gør du ved at gå ind under Indstillinger -> Generelt -> Tastatur -> Tastaturer -> Tryk på Rediger oppe i højre hjørne -> Træk SwiftKey på i toppen, ved at holde fingeren nede på de 3 grå streger og hiv SwiftKey op over de andre tastaturer.
saadan-installeres-swiftkey

SwiftKey er et gratis tastatur, så du kan roligt prøve det af. Lad os endeligt høre hvad din mening er om det, er det en nemmere måde for dig at skrive på? Eller vil du hellere holde dig til det gode gamle tastatur?

Se også

Nødinfo på din iPhone kan redde dit liv

Nødinfo på din iPhone kan være en af de mest vigtige indstillinger i hele iOS …

Leave a Reply