AirPods endeligt til salg i Apples Webshop

Apple AirPods

Apples nye trådløse høretelefoner er endeligt kommet til salg på Apples Webshop. De har været ventet i et stykke tid, men på grund af problemer med fremstillingen af dem er de blevet forsinket. Men nu er de altså endeligt kommet til salg. Prisen i den danske webshop er landet på 1.379 kr, hvilket selvfølgeligt er en rimelig høj pris. Men for den pris får man altså også et virkeligt lækkert headset, der passer perfekt til alle de Apple enheder man nu engang har. I skrivende stund er der levering den 22/12 hvilket vil sige at de lige præcist når at få dem sat til salg inden julehandlen. Mon det er noget Apple har tænkt over 🙂

Update: Leveringstiden er nu 6 uger (14/12-2016)

Hvad er specielt ved AirPods

Apples første Bluetooth høretelefoner, AirPods har en speciel indbygget chip, W1. Chippen skal sørge for at den trådløse forbindelse mellem dine AirPods og din iPhone, iPad, iPod eller Mac altid er stabil og pålidelig. Den specialudviklede chip er også med til at spare på strømmen, så Apple med dette headset er kommer op på at kunne spille nonstop musik i 5 timer. Chippen sørger også for at headsettet spiller perfekt sammen med Siri, samt tilslutningen til din iPhone eller en hvilken som helst anden Apple enhed går fuldstændig gnidningsløst. Når man bruger de trådløse hovedtelefoner med andre enheder end Apple enheder, fungerer de som andre Bluetooth enheder hvor man parrer dem for at skabe forbindelsen mellem headset og musikafspiller.

Apple AirPods til salg i Apples webshop for 1379 kr

 

Apple oraklet  John Gruber  sagde sidste uge at AirPods ville komme til salg inden jul. Inden ham sagde Apple chef, Tim Cook sidste måned i et svar på en mail til Apple om hvornår AirPods ville komme til salg at det ville de efter et par uger. Så det er endt med at de begge to har fået ret der.

Hvad får man med sine AirPods?

Headsettet til 1.379 kr, kommer med et lightning til USB-kabel, et Opladeretui samt selvfølgeligt et sæt AirPods i æsken. Opladeretuiet er en af de smarte ting ved AirPods. Etuiet gør ifølge Apple at du kan spille musik i 5 timer på dine AirPods. Et indbygget batteri i etuiet gør at du kan give dem en hurtig opladning hver gang du ikke lige har dem i ørene. Det er bare at smide dem i etuiet og så lader de automatisk op. Apple fortæller at 15 minutter i opladeretuiet giver en opladning på 3 timers lyttetid.

 

 

Hvordan fungerer opladeretuiet?

Takket være oplader etuiet, som når det er ladet helt op hjemmefra, kan det lade sig gøre at oplade sine AirPods så mange gange at man kan komme op på mere end 24 timers lyttetid , før man skal have ladet oplader etuiet op igen hjemme. Så der er virkeligt muligheder i det her for folk der er meget på farten, og før har måttet kæmpe med at deres forskellige hovedtelefoner løb tør for strøm i løbet af arbejdsdagen. Jeg kender endda til folk der altid har haft flere sæt hovedtelefoner med på arbejde for at kunne høre musik og modtale opkald hele arbejdsdagen. Det skulle ikke være nødvendigt med AirPods. 15 minutters opladning i middagspausen i det smarte opladeretui skulle give 3 timers ekstra lytte tid, så man er oppe på 8 timer med kun 15 min opladning i løbet af dagen.

Er AirPods kompatible med min iPhone eller iPad?

Apple AirPods er kompatible med iPhone, iPad og iPod touch modeller med iOS 10 eller senere. iOS 10.2 er jo også lige kommet på gaden, så hvis du endnu ikke har fået opdateret til iOS 10, så er dette måske en god grund til det. AirPods er også kompatible med Apple Watch modeller med watchOS 3 eller senere, samt Mac modeller med macOS Sierra eller senere. Og som tidligere omtalt virker de også som normale Bluetooth hovedtelefoner hvis man vil bruge dem med en ikke Apple enhed.

Skal du have et par AirPods?

Se også

Nødinfo på din iPhone kan redde dit liv

Nødinfo på din iPhone kan være en af de mest vigtige indstillinger i hele iOS …

Leave a Reply