Apple udgiver 6,1 tommer iPhone XR i mange forskellige farver

Apple har her til aften annonceret deres nye udgaver af iPhones. Topmodellen iPhone X har fået to efterfølgere.

Men der er blevet plads til meget mere end kun opgraderinger til iPhone X, de har nemlig også annonceret en ny iPhone XR – Hvilket vil være en af deres 3 udgaver af iPhones, de udgiver i 2018. iPhone XR kommer til at være billigere end topmodellerne iPhone Xs og iPhone Xs Max, men kommer alligevel til at ligne dem meget. iPhone XR har samme tynde kant rundt om skærmen, Face ID og ingen Home knap. Så alt i alt kommer de til at ligne topmodellerne rigtigt meget. Dog med mange flere farver at vælge imellem.

iPhone XR kommer nemlig i farverne, Rød, Gul, Hvid, Koral, Sort og Blå. Der er også en del forskellige hukommelses størrelser at vælge imellem, den kan fås i 64GB, 128GB og 256GB, og prisen i USA kommer til at starte på 749$

iPhone XR får, som man kan se på billedet en noget større skærm end iPhone 8 Plus, selvom telefonen ikke i sig selv bliver større. Apple kalder skærmen for ‘Liquid Retina’

iPhone XR får også bedre batteritid end iPhone 8 Plus. Faktisk kan du bruge den op til 1,5 time længere.

Opløsningen på skærmen er 1792 x 828 px, men har ikke 3D Touch. Dog har Apple fundet på noget nyt de kalder ‘Haptic Touch’, som ser ud til at være noget med at holde fingeren længere tid på skærmen for at få 3D Touch effekten.
Face ID funktionen kendt fra iPhone X er også blevet opgraderet til at virke bedre og hurtigere. iPhone XR kommer til at have samme hurtighed på den front som de nye iPhone Xs og Xs Max. Den får også den forbedrede A12 Bionic chip, som er en opgradering fra en 2-core, til 8-core chip.
Er det denne nye iPhone du skal have? Eller er der en af de andre nye modeller du bedre kan lide, lad os høre din mening i kommentar feltet herunder.

Se også

Få en sang til at blive ringetone på din iPhone eller iPad

Guide: Få en sang som ringetone på din iPhone brug din PC

Ringetoner er en af de nemmeste måder at gøre din iPhone helt speciel for dig. …

Leave a Reply