Apple annoncerer iPhone Xs og iPhone Xs Max

Apple har lige her til aften annonceret to nye udgaver af deres iPhone topmodel , nemlig iPhone Xs – 5,8 og iPhone Xs Max – 6,5″

Der er også kommet en meget opgraderet udgave af den billigere iPhone, som de kalder iPhone XR

De to nye topmodeller kommer i 3 forskellige farver, guld, sølv og space gray.

Navnet iPhone Xs giver sig selv, det er “s” opgraderingen der hvert andet år kommer. Men iPhone Xs Max har fået sit Max navn, i stedet for Plus, da Apple mener at det er mere end bare en Plus model 🙂

Der er ikke de helt vilde ændringer fra iPhone X i udseende. Telefonerne er selvfølgeligt hurtigere og bedre end sidste års model. Men ellers er det småting der er ændret.

Face ID skulle i de nye telefoner være endnu hurtigere end det er nu, pga. nye og opgraderede Secure Enclave og algoritmer. Der er også en ny chip der hedder A12 Biomic, hvilket er den første 7nm processor. Neural Engine, har også fået en opgradering. Den er nu 8-core i forhold til tidligere, hvor det kun har været 2-core. Denne opgradering skal hjælpe telefonen, til at være endnu hurtigere til hvad Apple kalder machine learning features.

Der er også blevet plads til endnu mere hukommelse i de nye iPhones. iPhone X har højest kunnet købes med 256GB, hvorimod de nye iPhone Xs og iPhone Xs Max kan fås med helt op til 512GB hukommelse.

Kameraet har også fået en opgradering. Der er nu en endnu bedre True Tone Flash, der hjælper til at få de rigtige farver frem på billedet, selvom du bruger blitz. Selfie kameraet på 7MP har også fået en hurtigere sensor.

Batteritiden har også fået et lille nøk opad. Den lille iPhone Xs har nu 30 minutter længere batteritid end forgængeren, og iPhone Xs Max har 90 minutter længere.

Der er også blevet plads til at telefonen kan have to sim-kort. Denne teknologi kommer til at hænge sammen med eSIM, som vi ikke har i Danmark endnu. Så det er ikke sikkert at vi kommer til at kunne bruge det med det samme. Men Apple har sagt at i Kina, hvor eSIM ikke er endnu vil de sælge specielle SIM kort holdere der kan have 2 SIM kort i.

Skal du have en af de nye iPhones? Og hvilken en skal det i givet fald være.. Lad os høre dit svar herunder i kommentarerne.

Se også

Nødinfo på din iPhone kan redde dit liv

Nødinfo på din iPhone kan være en af de mest vigtige indstillinger i hele iOS …

Leave a Reply