Apple Watch keynote: Det lærte vi!

Apple har på deres Apple Watch Keynote afsløret lidt forskellige nye ting om deres smartwatch. Det vigtigste først. Den kommer på gaden i USA den 24. april, og Apple modtager forudbestillinger fra den 10. april. Desværre bliver det ikke muligt at købe uret i Danmark på den dato. Uret kommer på gaden i disse 9 lande i første omgang: USA, Australien, Canada, Kina, Frankrig, Tyskland, Hong Kong, Japan og Storbritanien. Så det ser ud til at det igen er tid til en lille rejse til Tyskland hvis man vil være en af de første i Danmark til at eje Apples nyeste skud på stammen. Det vil være muligt at købe uret i Apple Stores, online, samt hos nogle udvalgte forhandlere i Kina og Japan.

Priserne på Apple Watch blev også afsløret. Vi ved ikke endnu hvad priserne bliver i Danmark, men i USA ser det sådan her ud:
Apple Watch Sport 38mm: $349
Apple Watch Sport 42mm: $399
Apple Watch rustfri stål: Mellem $549 og $1099
Apple Watch Edition (18 karat guld): Mellem $ 10.000 og $17.000
Priserne i Danmmark kommer nok til at ligge på omkring det samme, og så bare lige med vores 25% moms oveni.

Hvis man er interesseret i af få sig et Apple Watch, er der mulighed for at se det i levendes live, og prøve det på hvis man laver en aftale i en Apple Store, eller hvis man skulle komme forbi Paris efter den 10. april kan man finde det i Galeries Lafayette. Det kan også prøves i Isetan i Tokyo eller Selfridges i London. Alle steder først efter den 10. april.

Tim Cook offentliggjorde under eventet at Apple Watch vil have batteri til 18 timers brug per opladning. Remme kommer til salg til en pris mellem $49 og $449. Ekstra magnetiske opladere kommer til at koste $29 for en med 1 meter ledning og $39 for 2 meter.

Man kan se hele udvalget af accessories til det nye Apple Watch på Apples nye Apple Watch accessories side.

Se også

iOS 10.2 Nye emojis

iOS 10.2: Disse nyheder og opdateringer kan vi forvente

Apple er godt i gang med at teste deres næste opdatering til iOS. Næste store …

Leave a Reply