Continuity, Opkald og Handoff problemer i iOS 8? Disse tips kan måske hjælpe

Den nye Continuity funktion, er en af de største ændringer Apple har lavet mellem iOS 7 og iOS 8. Continuity sørger for at du får en meget sammenhængende oplevelse når du bruger din iPhone, iPad eller Mac. Det giver mulighed for at modtage og foretage opkald, på din iPad og Mac gennem din iPhone, samt flydende at skifte mellem hvilken enhed du bruger til at skrive en stil i Pages, eller oprette en præsentation i Keynote, samt mange andre apps.

Continuity virker på iOS 8 enhederne iPhone 4s (kun opkalds og SMS deling), iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 6, iPhone 6 Plus, Pad 4. generation, iPad Air iPad Air 2, iPad mini, iPad mini 2, iPad mini 3 og iPod Touch 5g.

App Handoff

handoff_mac_icon_wwdc_2014_screenshot

Handoff er en vigtig del af Continuity, det lader en bruger starte en opgave på en enhed, og færdiggøre den på en anden.

Det er ikke alle Apps der er blevet opdateret til at fungere med det endnu, men Apples Mail, Safari, Kort, Beskeder, Påmindelser, Kalender, Kontakter, Pages, Numbers, og Keynote virker allerede, og der er også en del 3. parts apps der allerede er opdateret til Handoff. Men hvis du har problemer med det, så hold dig til Apples apps, som du ved er opdaterede til Handoff imens du forsøger at løse problemet.

For at det kan virke på din Mac er du nød til at have en af de nyere modeller, samt opdateret til Mac OS X Yosemite. Din Mac skal være en af følgende:
MacBook Air (Mid 2012 eller senere)
MacBook Pro (Mid 2012 eller senere)
iMac (Late 2012 eller senere)
Mac mini (Late 2012 eller senere)
Mac Pro (Late 2013)

Det er også et krav at alle enheder du vil bruge Handoff på er logged ind på den samme iCloud konto, at alle enheder har Bluetooth slået til og er inden for rækkevide, samt at alle enheder er forbundet til det samme Wi-Fi netværk.

Telefon Handoff

1401736880

Modtage og foretage telefon opkald
For at kunne modtage og foretage telefon opkald er der ikke helt så mange krav, som der er for at kunne fortsætte arbejde i apps på andre enheder. Det eneste der skal til for at kunne foretage og modtage telefon opkald på din iPad eller Mac er:
En iPhone med iOS 8, samt selvfølgeligt et abonnement hos en teleudbyder.
Det virker på enhver iOS enhed der har fået installeret iOS 8, og enhver Mac der kan opdateres til Mac OS X Yosemite. (også ældre udgaver end de førnævnte, de er kun for App Handoff)

Sende og modtage SMS
SMS kræver en iPhone med iOS 8.1, samt selvfølgeligt et abonnement hos en teleudbyder.
SMS virker på enhver iOS 8.1 enhed, og enhver Mac med Mac OS X Yosemite. (iOS 8.1 skulle blive tilgængeligt mandag den 20. oktober)

Selvom mange brugere opfylder alle kravene, så er der alligevel en del der har problemer enten med en eller flere af Continuity funktionerne. Men der er et par simple tips man kan prøve at benytte sig af, som har afhjulpet mange af problemerne.

Tip til Continuity og Handoff problemer i iOS 8

1. Skridt Åbn Indstillinger på din iOS 8 enhed

2. Skridt Tryk på Generelt

3. Skridt Tryk på Handoff og foreslåede apps

4. Skridt Slå Handoff FRA, og TIL igen

5. Skridt Tryk tilbage til Generelt ved at trykke oppe i venstre hjørne

6. Skridt Tryk tilbage til Indstillinger ved at trykke oppe i venstre hjørne

7. Skridt Tryk på FaceTime

8. Skridt Slå iPhone-mobilopkald FRA, og TIL igen

9. Skridt Genstart din iPhone eller iPad

Det er nok en god ide at gøre dette på din iPhone først, men hvis det ikke løser problemer, så prøv at gøre det på din iPad også.

Disse tips ser ud til at have afhjulpet problemet for mange brugere. Hvis det ikke har rettet dit problem, så efterlad endeligt en kommentar, så kan det være vi kan hjælpe hinanden med at få det til at virke.

Se også

Nødinfo på din iPhone kan redde dit liv

Nødinfo på din iPhone kan være en af de mest vigtige indstillinger i hele iOS …

Leave a Reply