iOS 8 Guide: Sådan modtager og foretager du telefonopkald på din iPad via din iPhone

Efter vi har fået iOS 8 er det blevet meget nemt at modtage telefonopkald, eller foretage dem på sin iPad eller iPod touch. Før kunne man kun foretage FaceTime opkald, men nu kan man gennem sin iPhone foretage og modtage normale telefonopkald. Det eneste det kræver er at du har din iPhone med iOS 8 inden for rækkevidde.

Der skal ikke andet til end at begge iOS 8 enheder er forbundet til den samme iCloud konto, samt at de har FaceTime slået til med samme Apple ID.

På din iPhone skal du gå ind i Indstillinger -> FaceTime -> Tænd for kontakten til iPhone-mobilopkald.
Det samme skal til på din iPad eller iPod touch.

Så skal du sikre dig at begge enheder er forbundet til det samme Wi-Fi (Trådløse) netværk.

wwdc_2014_continuity_calling_icon

Nu kan du gå ind i “Kontakter” på din iPad eller iPod Touch, og trykke på telefon nummeret ud for den kontakt du kunne tænke dig at ringe til. Du kan også trykke på enten favorit kontakterne eller seneste kontakter i app-skifteren. Se denne artikel for at se hvordan du slår dem fra eller til.

Når du har trykket på telefonnummeret bliver der automatisk startet en “Telefon” app på din iPad eller iPod Touch, og der bliver så ringet op til nummeret gennem din iPhone. Der kommer også en bjælke øverst på din iPhone så du kan se at den bliver brugt til at foretage eller modtage et opkald på din iPad.

På mandag når iOS 8.1 skulle blive tilgængelig kan det også lade sig gøre at sende SMS beskeder ved hjælp af den samme fremgangsmåde.

Slå funktionen fra

Hvis du er træt af at din iPad ringer hver gang din telefon ringer, så kan du nemt slå funktionen fra. Det eneste der skal til er at du på din iPhone går ind i Indstillinger -> FaceTime -> Sluk for kontakten til iPhone-mobilopkald.

Se også

Nødinfo på din iPhone kan redde dit liv

Nødinfo på din iPhone kan være en af de mest vigtige indstillinger i hele iOS …

Leave a Reply