Hvordan man styrer hvilke kontakter man vil se i Appskifteren

Sammen med iOS 8 introducerede Apple også en ny feature i Appskifteren (det der kommer frem hvis du dobbeltklikker på hjem knappen) der gør at du har hurtig adgang til dine seneste kontaktede kontakter og de kontakter du har markeret som favorit kontakter. Det er en god feature der kan være med til at spare lidt af din tid, men måske syntes du ikke det er noget du kan bruge til noget, når du går ind i Appskifteren, så er det for at skifte mellem åbne apps.

Hvad nu hvis du godt kan bruge denne feature, men kun vil se enten dine favorit kontakter, eller de seneste der? Jo, så er der en løsning på det, man skal bare lede lidt efter den i Indstillingerne.

I denne artikel vil du se hvordan man kan selv bestemme hvilken slags kontakter man har lyst til at se i Appskifteren, og hvordan man kan slå det helt fra, så man ikke ser nogen der.

Hvordan man vælger hvilke kontakter man vil se i Appskifteren

Hvis du kun vil se enten dine favorit kontakter eller seneste kontakter, så gør du sådan her:

1. Skridt: Gå ind i Indstillinger -> E-mail, knotakter, kalendere.

2. Skridt: Rul ned til Kontakter sektionen.

3. Skridt: Vælg “Vis i Appskifter”.

4. SKridt: Hvis du kun vil se dine favorit kontakter i Appskifteren, slår du bare kontakten til “Seneste” fra, og hvis du kun vil se seneste slår du bare “Telefonfavoritter” fra.

Det er sådan set det Apple har valgt at lade dig selv styre med hensyn til Appskifteren, du kan ikke udvælge bestemte kontakter du kun vil have vist der. Så skal det i hvert fald være gennem favorit funktionen at du vælger kun at udvælge nogle få kontakter du vil se i Appskifteren hver gang du går ind i den.

Hvordan man fjerner både favoritter og seneste kontakter fra Appskifteren

1. Skridt: Gå ind i Indstillinger -> E-mail, knotakter, kalendere.

2. Skridt: Rul ned til Kontakter sektionen.

3. Skridt: Vælg “Vis i Appskifter”.

4. Skridt: Slå kontakten til både “Telefonfavoritter” og “Seneste” fra.

Ændringerne sker med det samme, og du kan selvfølgeligt altid gå ind og slå det til eller fra igen som du har lyst til.

Hvordan er dine indstillinger? Har du både favoritter og seneste slået til, eller har du valgt at slå det hele fra efter at have læst denne guide? Lad os høre din mening i kommentarerne nedenunder.

Se også

Nødinfo på din iPhone kan redde dit liv

Nødinfo på din iPhone kan være en af de mest vigtige indstillinger i hele iOS …

Leave a Reply