iOS8 Guide: Foretag og modtag opkald fra din Mac gennem din iPhone

Med iOS 8 har vi fået en stor mængde nye funktioner. En af dem er muligheden for at modtage og foretage almindelige telefon opkald fra sin iPad gennem sin iPhone. Men det er ikke alt. Det er også muligt at foretage og modtage telefonopkald på sin Mac hvis bare den har den nyeste OS, Mac OS X Yosemite.

Her er hvad du skal bruge:
En iPhone med iOS 8, samt en Mac med OS X Yosemite, begge enheder skal være forbundet til det samme Wi-Fi (trådløse) netværk, og forbundet til iCloud og FaceTime med det samme Apple ID.

Sikr dig at iPhone-mobilopkald er slået til på både din iPhone (Indstillinger -> FaceTime -> Tænd for iPhone-mobilopkald kontakten) og din Mac (Åbn programmet FaceTime -> Indstillinger -> Tænd for iPhone-mobilopkald kontakten)

Følg disse skridt:

Foretage opkald:
For at foretage et telefonopkald fra din Mac, skal du gå ind i “Kontakter” programmet, der vælger du den kontakt du vil ringe til, og klikker på telefon ikonet. Du kan også klikke på telefon numre i Safari (på websider), i Emails, Beskeder, Spotlight og Kalender, samt sikkert en del andre steder.

Du ser en meddelelse komme op om at du er i gang med at ringe til en på skærmen, samt der vil også komme en linie foroven på din iPhone der fortæller at den bliver brugt til at foretage et opkald.

Modtage opkald:
Når du modtager et opkald på din iPhone, kommer der automatisk en meddelelse frem på skærmen af din Mac, hvor du kan se hvem der ringer til dig, ders nummer og et billede du har valgt af dem. Du har så mulighed for at acceptere opkaldet eller afvise det. Du kan også få din Mac til at oprette en påmindelse om at du skal ringe tilbage om 5 min, 15 min eller en time.

Slå funktionen fra:
For at slå funktionen fra skal du bare slå iPhone.mobilopkald fra på din iPhone (Indstillinger -> FaceTime -> Sluk for iPhone-mobilopkald kontakten) og på din Mac (Åbn programmet FaceTime -> Indstillinger -> Sluk for iPhone-mobilopkald kontakten)

Se også

Nødinfo på din iPhone kan redde dit liv

Nødinfo på din iPhone kan være en af de mest vigtige indstillinger i hele iOS …

Leave a Reply