Få iOS 7 tilbage efter du har installeret iOS 8

Update: Dette trick virker ikke længere

Hvis du er interesseret i at få iOS 7.1.2 tilbage efter du er kommet til at opdatere til iOS 8, så kan du stadig nå det hvis du er hurtig, det kaldes “Downgrade” på engelsk. Din iPhone eller iPad skal selvfølgeligt kunne køre iOS 7.1.2, så det vil altså sige at hvis du allerede har fået fingrene i en iPhone 6 eller 6 Plus, så kan den altså ikke få installeret iOS 7.

Det er kun muligt at gøre dette i et meget kort stykke tid efter Apple udgiver en ny iOS version. I et ikke nærmere angivet tidsrum godkender Apple nemlig stadig den gamle udgave af deres iOS, og med alle de problemer nogen ser ud til at have med iOS 8, så kan det godt være de bliver ved med at godkende 7.1.2 lidt længere end de ellers ville have gjort.

Update: Dette trick virker ikke længere

Se her hvorfor!!

Da denne artikel blev udgivet var det stadig muligt at få iOS 7.1.2 tilbage, men du skal nok skynde dig for at være sikker. Selve skridtene der bliver forklaret i denne artikel er bergener på en iPhone 5S, men kan også bruges på alle andre iOS enheder der kan køre iOS 7.

1. Skridt: Download iOS 7.1.2 firmwaren fra idownloadblog.com’s download side.
ios7.1.2

2. Skridt: Slå “Find min iPhone” fra på din enhed hvis du har det slået til, du finder det under Indstillinger -> iCloud -> Find min iPhone -> Sluk for Find min iPhone kontakten.

3. Skridt: Forbind din iPhone eller iPad til en Mac (med usb kablet) med nyeste udgave af iTunes installeret.

4. Skridt: Gå ind under iPhonen eller iPaden i iTunes, Hold ALT knappen nede mens du trykker på “Gendan iPhone” Så kommer der et vindue op hvor du skal finde den IPSW firmware fil du hentede i 1. Skridt. Vælg den og tryk Åbn.

5. Skridt: Der kommer et advarsels vindue op, der fortæller dig at du ved at gendanne din telefon sletter alle data fra din iPhone. Hvis det er i orden med dig trykker du på “Gendan”. Så er der ikke andet at gøre end at vente til din telefon er gendannet og nyde det gode gamle iOS 7.1.2 når den er færdig.

Man skal være opmærksom på at alle date rent faktisk bliver slettet fra din iPhone eller iPad, så hvis du ikke kan leve med det, så er du nød til at leve med iOS 8. Man kan godt gendanne fra en gammel sikkerhedskopi når først man har gendannet telefonen til at være helt tømt for data. Men det kræver jo at man stadig har en gammen sikkerhedskopi liggende på sin computer fra dengang man havde iOS 7.1.2 på telefonen.

Men igen, hvis det her er noget du bare er nød til at gøre, så skynd dig, for man ved aldrig hvor lang tid det kan lade sig gøre.

Hvis du har planer om at benytte dette tip, så lad os endeligt vide hvorfor i kommentarerne nedenunder.

Se også

Nødinfo på din iPhone kan redde dit liv

Nødinfo på din iPhone kan være en af de mest vigtige indstillinger i hele iOS …

Leave a Reply