Nu kan du ikke længere nedgradere fra iOS 8 til iOS 7

Som vi skrev i artiklen Få iOS 7 tilbage efter du har installeret iOS 8, kunne man efter at have installeret iOS 8 stadig fortryde og få sit gode gamle iOS 7 tilbage igen.

Men dette kan nu ikke længere lade sig gøre. Apple er nemlig stoppet med at godkende iOS 7.1.2 filen, og man kan derfor ikke længere nedgradere til iOS 7 efter at have opdateret til iOS 8.

Så hvis man har brug for en jailbreaked iPhone eller iPad, så er det altså med at holde sin finger fra den opdater knap, da det ikke længere kan lade sig gøre at jailbreake med iOS 8. Der er rygter om at der bliver arbejdet hårdt på en jailbreak til iOS 8. Så mon ikke der kommer noget nyt fra den front snart.

Apple udgav en opdatering der var kaldt iOS 8.0.1 for et par dage siden, men den blev hurtigt trukket tilbage igen. Men nu har de fået en opdatering ud, der retter en del fejl der var i det originale iOS 8, du kan læse om hvilke fejl den opdatering retter i artiklen: Så kom iOS 8.0.2 Hvad gør den update? Så hvis du har problemer med iOS 8, så er det nok en god ide at få opdateret til iOS 8.0.2.

Skribenten her på siden har opdateret til iOS 8.0.2, og har indtil videre ikke haft nogle problemer med den, så det kan godt anbefales herfra.

Se også

Nødinfo på din iPhone kan redde dit liv

Nødinfo på din iPhone kan være en af de mest vigtige indstillinger i hele iOS …

Leave a Reply