Apple arbejder allerede på iOS 8.1, 8.2 og 8.3

Vi er ikke andet en lige kommet i gang med at vende os til iOS 8 og de ændringer det har givet i måden man styrer sin iPhone eller iPad på, før vi skal til at høre om iOS 8.1, 8.2 og 8.3.

Mark Gurman fra 9to5Mac har nemlig skrevet en artikel om at Apple allerede er i hanh med arbejdet på de næste store opdateringer til deres styresystem. Og alle opdateringerne skulle vi se i løbet af 2015.

Hvis dette er rigtigt, så er det en ændring i den måde Apple indtil videre har gjort det med deres opdateringer til iOS. Indtil videre har de som oftest udgivet en stor opdatering i efteråret, sammen med nye iPhones og iPads, og så opdateret med en .1 opdatering i foråret.

Sidate år fx. fik vi iOS 7 i efteråret, og det blev så opdateret med iOS 7.1 med bla. CarPlay og en del andre store opdateringer i Marts 2014. Det samme skete da iOS 6 blev frigivet i september 2012 og blev opdateret med iOS 6.1 i januar 2013.

At det er rigtigt nok at Apple allerede arbejder på de næste 3 opdateringer har Mark fået bekræftet fra “en udvikler af en stor hardware-forbundet iOS app” der har delt hans analyse med ham, samt at de har fundet spor af iOS 8.1, 8.2 og 8.3 i Google Analytics (som er en service der holder øje med hvilke besøgende man har på sin side) for siden 9to5mac.com

Det er jo klart at Apple allerede er i gang med at arbejde på opdateringer til iOS, iOS 8 blev frigivet til udviklere allerede den 9. september, altså 8 dage før alle vi andre kunne få fingre i den, og i den periode har de jo helt sikkert arbejdet på at rette de fejl de allerede viste det var i styresystemet. Det er også derfor at vi fik iOS 8.0.1 så hurtigt efter frigivelsen af iOS 8, og vi allerede nu har fået iOS 8.0.2. Så med det i tanke, er det jo ikke underligt at de allerede nu arbejder på de næste udgivelser, men at de allerede arbejder på 3 udgivelser nu er ikke helt som de plejer at gøre, hvor der kun plejer at udkomme en .x opdatering i løbet af året.

En af grundene der bliver gættet på det kan være til at de allerede er i gang med flere forskellige opdateringer, er at det er rygter om at der vil komme en iPad med 12,9 tommer skærm, som angiveligt skulle blive kaldt iPad Pro, allerede i starten af 2015. Rygterne om iPad Pro siger nemlig at den vil have en feature hvor det er muligt at arbejde på 2 forskellige apps på en gang i en “split screen mode”, og for at det kan lade sig gøre, er der jo nød til at komme en stor opdatering til iOS 8, allerede i starten af 2015.

Der er også en del andre features som vi allerede har hørt om der måske skulle være kommet med i iOS 8, så som Apple Kort med offentlig transport, en find din bil feature, iTunes radio (som vi ikke har i Danmark endnu) skulle få sin egen app og de to programmer “TextEdit” og “Biledfremviser” fra Mac OS X skulle også blive tilgængelige i iOS.

Men i hvert fald ser det ud til at vi godt kan se frem til op til flere opdateringer af iOS 8 i løbet af 2015, og måske en iOS 9 til september 2015.

Se også

Nødinfo på din iPhone kan redde dit liv

Nødinfo på din iPhone kan være en af de mest vigtige indstillinger i hele iOS …

Leave a Reply