Home / iOS 8 / Brug ikke “Nulstil alle indstillinger” funktionen lige nu!

Brug ikke “Nulstil alle indstillinger” funktionen lige nu!

Her har du lige et rimeligt vigtigt tip: Hvis du har dine dokumenter i det nye iCloud Drev, så skal du ikke tage at bruge “Nulstil alle indstillinger” funktionen lige nu. Det kan nemlig slette forskellige filer du har gemt på iCloud Drev.

Det er en fejl som MacRumors har fundet, de har fundet ud af at hvis man bruger “Nulstil alle indstillinger”, så kan det slette iWorks (Pages, Numbers og Keynote) filer fra din iCloud Drev konto.

Selvfølgeligt er det ikke meningen det skal virke på denne måde. Faktisk så når du vælger indstillingen så siger iOS endda til dig at der ikke vil blive slettet nogen data. Men i iOS 8 har der altså indsneget sig en fejl der gør at det kan ske alligevel.

Hvis man ikke bruger iWorks pakken er der dog ingenting at frygte. For fejlen ser ud til kun at omfatte iWorks dokumenter. Men måske du alligevel skulle holde dig fra “Nulstil alle indstillinger” lige nu her. Apple retter helt sikkert problemet i en opdatering snart. Så indtil da, hvis du kan undgå det så hold dig fra denne funktion.

iCloud Drev blev introduceret sammen med iOS 8 og Mac OS X Yosemite. iCloud drev er Apples udgave af de mange forskellige Sky baserede tjenester der findes allerede, som Dropbox, Google Drev, Box og mange andre. Som de andre tjenester så gør iCloud drev det muligt for dig at gemme PDF’er, billeder, dokumenter og mange andre i Skyen, og få adgang til dem fra enhver enhed, endda Windows computere. Som det er lige nu så kan Mac OS X Maverics brugere få adgang til dokumenterne via iCloud.com, men til oktober hvor Mac OS X Yosemite bliver tilgængelig bliver det en integreret del af OS X.

Tjek også

Super Mario Run

Tip: Hvis Super Mario Run crasher, lukker eller vil slet ikke starte. Her er hvad du kan prøve

Nintendos gamle klassiker Super Mario er i dag blevet frigivet til iPhone. iOS udgaven af …

Skriv et svar