Forbind din stegepande til din iPhone eller iPad, og steg ikke din bøf for meget!

smart-pan

Der er efterhånden ved at være mange forskellige ting man kan forbinde til sin iPhone, vægte, stegetermometre og andet er allerede noget man kan finde i butikkerne rundt omkring. Det nyeste skud på stammen er nu en stegepande, der kan fortælle dig hvornår din bøf skal vendes, og hvornår den er færdig. Det skulle gerne kunne gøre dig til den perfekte kok.

Stegepanden kan ikke købes i butikkerne endnu. Men det er et kickstarter projekt, der allerede nu har samlet penge nok til at det bliver til noget. Så hvis man kunne være interesseret i en sådan stegepande, så kan man støtte projektet derinde for 199$ og få en Pantelligent stegepande.

Her er hvad de selv siger om stegepanden:

Frying pans have barely changed in thousands of years, but Pantelligent is the next evolutionary leap in the kitchen: a frying pan that actually helps you cook. Pantelligent has a temperature sensor inside it that communicates with the Pantelligent smartphone app. Together, the pan and the app guide you to cook everything perfectly, just the way a professional chef (or your mom!) would cook it. No more overcooked, undercooked, or burned food. You’ll know exactly when the pan is at the right temperature, when it’s time to flip or stir, and when your food is perfectly done.

Panden virker på samme måde som fx en vægt der er forbundet til din iPhone virker. Man skal hente en App til sin iPhone eller iPad og så forbinder man stegepanden til denne App. I appen er der så nogle indbyggede opskrifter som man kan følge skridt for skridt. Pantelligent stegepanden har en indbygget temperatur sensor, så den ved hvor hvor varm den er, og ved hjælp af appen ved den hvor varm den skal være til den ret du er i gang med at lave. På den måde kan appen fortælle dig hvornår det er tid ti at skure ned eller op for varmen, samt hvornår din bøf et færdig.

Der er ikke så mange forskellige opskrifter i appen lige nu, men de lover at der vil komme flere i fremtiden, samt du kan selv indtaste dine egne opskrifter, med temperaturer, hvornår du skal vende den ting du steger osv.

De har lavet en video som du kan se herunder hvor man kan se hvordan det virker i virkeligheden. Hvis det kunne være noget for dig, så kan du støtte projektet på Kickstarter for 199$ og forvente at du får din smart stegepande omkring januar. Det skal dog siges at de fleste Kickstarter projekter bliver en del forsinket, så man kan måske ikke forvente at få den i januar. Men langt de fleste projekter bliver til noget, og man får det man har støttet før eller siden.

Se også

Nødinfo på din iPhone kan redde dit liv

Nødinfo på din iPhone kan være en af de mest vigtige indstillinger i hele iOS …

Leave a Reply