Hvordan får jeg min DVD samling over på min iPad eller iPhone? Del 2 af 2

Velkommen til anden del af guiden Hvordan får jeg min DVD samling over på min iPad eller iPhone?

For at du helt kan forstå denne guide er du nød til at have læst første del af guiden, som du kan finde her. Den handler om hvordan du får lavet en .mp4 fil ud af din dvd. Så denne guide tager udgangspunkt i at du allerede har en mp4 fil liggende du gerne vil have lagt over på din iPhone eller iPad.

Det er faktisk rimeligt simpelt. Det eneste du har brug for, for at kunne gøre dette er:
– En PC’er med den nyeste udgave af iTunes
– En .mp4 fil du vil have over på din iPhone eller iPad
– En iPhone eller iPad med USB kabel du vil have filmen over på.

Okay. Det første du gør er at åbne for iTunes.

Når iTunes er åbent, så skal vi have føjet den nye video til iTunes biblioteket. Det gør men sådan her:
itunes-foej-fil-til
Klik oppe i venstre hjørne og vælg “Føj fil til bibliotek”. Du kan også holde “Ctrl” og O (o som i Ole) nede, det er genvejs tasterne til samme funktion.

Når du har trykket på “Føj fil til bibliotek” vælger du den fil du fik lavet i første del af guiden og vælger Åben. Så tager iTunes filen og ligger den ind i programmets eget bibliotek.

For at se at det er sket klikker du her: itunes-musik og vælger itunes-film Film i stedet for Musik

Så skulle det gerne komme til at se nogenlunde sådan her ud:
itunes-film-screen

Det vil altså sige at nu har jeg den mp4 fil som jeg lavede i første del af guiden inde i iTunes, og nu er det bare et spørgsmål om at få den flyttet over på din iPhone eller iPad.

Næste skridt er at klikke her:
itunes-iphone
Klik der hvor der står iPhone, ikke på itunes-skub-iphone-ud for det vil gøre at du afbryder forbindelsen til din iPhone. Så tryk der hvor der står iPhone. Så kommer du til dette billede:
itunes-iphone-resume
Det vil selvfølgeligt variere lidt hvordan det her billede ser ud. Her i guiden bliver der brugt en 32 GB iPhone med iOS 8. Men det er samme metode hvis det fx er en iPad du vil have videoen over på.

Nu trykker du på “Film” her:
itunes-vaelg-film

Så kommer du ind på en skærm hvor du kan vælge noget om film. Den ser sådan her ud:
itunes-film-sommer-i-tyrol
På dette billede har jeg allerede sat har i “Synkroniser film” og nede ud for “Somer i tyrol” når det er gjort, så trykker du bare på anvend nede i bunden og så skulle iTunes gerne begynde at overføre filmen til din iOS enhed. Du kan også vælge at iTunes automatisk skal overføre alle film du har liggende. Men jeg kan godt lide at styre det lidt ved at sætte hak ud for de film jeg gerne vil kunne se på min iPhone.

Når iTunes er færdig med at synkronisere, kan du finde filmen på din iPhone. Den skulle gerne være under appen “Videoer” som ser sådan her ud:
videoer-app

 

Efter du er gået ind i “Videoer” appen, skal du lige vælge “Egne videoer” nede i bunden, og så skulle den gerne dukke op, som på dette billede:
IMG_1962[1]

Så er det bare at klikke på den, så skulle den gerne begynde at spille. Så er det eneste du skal gøre at få det gjort med alle de film du godt kunne tænke dig at få lagt ind på din iPad eller iPhone, og så skulle der være mulighed for ro på bagsædet i et godt stykke tid 🙂

Se også

Nødinfo på din iPhone kan redde dit liv

Nødinfo på din iPhone kan være en af de mest vigtige indstillinger i hele iOS …

Leave a Reply