Hvordan man downloader iOS 8 til sin telefon uden at slette data

Hvis du har prøvet på at hente iOS 8, eller kender nogen der har forsøgt på at installere det på deres iPhone eller iPad, så kender du nok til et af de største problemer med den nyeste udgivelse, nemlig at den kræver utroligt meget fri plads på din iOS enhed for at kunne installeres.

Faktisk så er det ikke fordi at selve iOS 8 tager ret meget plads på din iPhone eller iPad når det først er installeret. Men før man kan komme i gang med at installere det, kan det kræve at der er helt op til 5,7 GB ledig plads på telefonen.

Det kan godt være et rimeligt stort problem, hvis man nu har en iPhone på kun 16 GB, så er næsten 6 GB jo en ret stor del af den plads. Det gør så at folk er nød til at slette nærmest alle billeder, videoer, musik og andre ting de har på telefonen, bare for at få ledig nok plads til at kunne installere iOS 8.

Se her hvor meget folk brokker sig over det her på twitter:
twitter slet billeder brok

Men inden du gør samme fejl som alle de her folk, og begynder at slette billeder i store stakke, så folk det her fantastiske råd.

Synkroniser din iPhone eller iPad med iTunes på din PC eller Mac, og download iOS 8 direkte derfra. Det vil ikke kræve de næsten 6 GB ledig plads på sin iPhone eller iPad, og du kan installere iOS 8 direkte på sin iOS enhed gennem iTunes.

Ud over det, så er det at opdatere iOS gennem din PC eller Mac, en meget mere sikker måde at opdatere op, da der et meget mindre chance for at der opstår problemer under opdateringen, fordi opdateringen ikke bliver gjort “over the air”, altså direkte fra internettet, som den gør hvis du bare vælger at opdatere direkte fra telefonen:
IMG_1940

Hvis du vælger at følge dette råd, og bruger iTunes til at opdatere igennem. Så husk at trykke på “Søg efter opdateringer” i iTunes, og ikke på knappen “Gendan”. Hvis du vælger “Gendan” bliver alt på din iPhone eller iPad slettet, så du står tilbage med en iPhone eller iPad der er helt tømt for andet end iOS 8.

Hvis der er noget man måske kan lære af det her med at Apple kræver næsten 6 GB ledig plads for at man kan lave en “Over the air” opdatering, så er det måske at hvis du står og skal ud og købe den nye iPhone 6 eller iPhone 6 Plus, så skal du nok vælge den med 64 GB hukommelse i stedet  for 16 GB, som du har brugt op næsten inden du kommer i gang med at bruge telefonen.

Se også

Nødinfo på din iPhone kan redde dit liv

Nødinfo på din iPhone kan være en af de mest vigtige indstillinger i hele iOS …

Leave a Reply