iOS 10.1 Gør iPhone 7 Plus et endnu bedre køb

Apple arbejder selvfølgeligt allerede på de næste opdateringer af deres telefon styresystem iOS. Den næste større opdatering vi kan regne med at få at se kommer til at hedde iOS 10.1.

Faktisk er der allerede beta udgaver ude af iOS 10.1. Hvor udviklere og andre der gerne vil være på forkanten med nye opdateringer, kan få lov til at teste lidt af de forskellige nye ting vi får at se når iOS 10.1 kommer, som en opdatering til alle nyere iPhones.

Hvad er den største nyhed i iOS 10.1

Den store nye ting der kommer sammen med iOS 10.1, er en slørings effekt der kun kommer til at virke på iPhone 7 Plus. Effekten gør at man kan stille skarpt på fx. et ansigt, og baggrunden så bliver sløret, som man kender der fra professionelle portræt billeder. Man kan også fokusere på genstande, og på den måde få lukket lidt af de forstyrrende ting der kan være i baggrunden af et billede ude.

Effekten kommer kun til at virke på iPhone 7 Plus, fordi den indtil videre er den eneste iPhone der har de to kameraer på bagsiden der skal til for at kunne lave effekten.

iphone-7-apple-liveblog0473

Kommer der andre nyheder i iOS 10.1

Ud over den nye effekt der altså kun kommer iPhone 7 Plus brugere til gode kommer der, som det ser ud nu, også et par enkelte andre små nyheder. Der kommer en indstilling der efter sigende skulle kunne slå nogle af de nye funktioner i “Beskeder” appen fra, så den ikke bruger de nye effekter der kom sammen med iOS 10 opdateringen. Så er der også lidt godt til udviklerne af apps til iOS 10. De får nemlig lov til at få adgang til barometeret der sidder i iPad Air 2, iPad mini 4 og iPad Pro. Så det bliver spændende at se hvad de kan finde på, at bruge de oplysninger til.

Her er en lille video (godt nok på engelsk) der viser hvordan den nye kamera bokeh effekt ser ud.

Se også

Nødinfo på din iPhone kan redde dit liv

Nødinfo på din iPhone kan være en af de mest vigtige indstillinger i hele iOS …

Leave a Reply