iOS 8 Guide: Automatisk sletning af gamle beskeder

Det er ikke sikkert at du ved det, men “Beskeder” appen gemmer hver eneste besked du har sendt og modtaget på ubestemt tid, det gælder også billeder.

Med tiden kan det godt hobe sig op, en del iOS brugere har efterhånden kørt med iPhone i mange år, og har måske bare gendannet fra sikkerhedskopier hver gang de har skiftet telefon. På den måde har du måske beskeder på din telefon der er mange år gamle, og som bare ligger og fylder.

Faktisk er der en lille sjov ny funktion i iOS 8, der kan gøre det lidt sjovt at have en stor mængde gamle beskeder liggende. Hvis du går ind under Beskeder, så ind under en af besked trådene du ved der har mange beskeder og billeder i. Så trykker du på “Oplysninger” oppe i højre hjørne, så kommer der en ny skærm frem hvor du kan se en oversigt over alle de billeder du har sendt eller modtaget fra denne kontakt, det kan godt være noget der vækker minder engang imellem.

Men hvis du ikke er så interesseret i nostalgi, og bare gerne vil have lidt ekstra fri plads på din iPhone til at få installeret et par ekstra apps, så kan du få din iPhone til automatisk at slette gamle beskeder enten efter 30 dage eller 1 år. Det gør du sådan her:

Gå ind i Indstillinger -> Beskeder -> Bevar beskeder -> Vælg enten 30 dage eller 1 år.

Så nemt er det, så vil din iPhone for fremtiden automatisk sørge for at holde styr på at dine beskeder ikke bare hober sig op og til sidst ender med at fylde din iPhone fuldstændigt op.

automatisk-besked-slet

Se også

Nødinfo på din iPhone kan redde dit liv

Nødinfo på din iPhone kan være en af de mest vigtige indstillinger i hele iOS …

En kommentar

  1. Jeg har en SE og den vil ikke slette beskeder automatisk?

Leave a Reply