Husk Apple event i aften klokken 19:00

Så er det i aften klokken 19:00 det går løs med Apples iPad event.
Man kan følge med live på sin Mac, iPhone, iPad, iPod eller Apple TV. For at kunne se signalet skal man have enten:
En Mac med OS X 10.6.8 (Snow Leopard) eller senere med Safari 5.1.10 eller senere.
En iOS enhed med iOS 6.0 eller senere, samt Safari.
Et Apple TV 2 eller 3, med software varsion 6.2 eller senere.

Så hvis man er en Apple fan, og gerne vil se eventet direkte, så er der en god chance for at man har en af delene, og så er det bare at gå ind på Apple.com/live, så skulle der gerne være gang i eventet fra klokken 19:00 dansk tid.

Rygterne siger at vi får to nye iPads at se. En iPad Air 2 og en iPad mini 3. Vi får højst sandsynligt også en udgivelsesdato på både iOS 8.1 og Mac OS X Yosemite.
Der kommer også nye iMacs. Mindre sandsynligt så får vi måske også nye MacBooks, men det er over i overraskelses kategorien hvis det sker.

Så er der jo lige overskriften for selve eventet, som jo er: “It’s been way too long” Hvilket godt kunne betyde at de vil opdatere noget der ikke er sket så meget ved i et stykke tid, og i den kategori har vi faktisk både Apple TV samt Mac mini. Så bliv ikke alt for overrasket hvis vi får noget nyt at se fra en af de to produkter. Men man ved jo aldrig helt med Apple, så det kan også være det er noget helt andet de mener det er alt for længe siden der er sket noget med 🙂

Se også

Nødinfo på din iPhone kan redde dit liv

Nødinfo på din iPhone kan være en af de mest vigtige indstillinger i hele iOS …

Leave a Reply