iOS 9.0.2: Flere rettelser til iOS 9

iOS 9.0.2 retter flere forskellige småfejl med iOS 9.
iOS 9.0.2 retter flere forskellige småfejl med iOS 9.

Så er der endnu en opdatering til iOS 9. Denne gang er der lidt flere rettelser der gør dig gladere for iOS 9.

En vigtigste af rettelserne, som Apple faktisk ikke nævner n i deres hurtige overblik over hvad opdateringen retter, er at der bliver lukket et sikkerhedshul. Hullet gik ud på at man kunne bruge Siri på en låst iPhone eller iPad, til at få adgang til at se billeder og kontakter der lå på enheden. Det hul er heldigvis lukket nu, og du kan regne med at folk ikke kan se dine private billeder hvis din telefon bliver stjålet, hvis altså bare du har husket at indstille en pin-kode.

Andre rettelser i opdateringen inkluderer, rettelse af et problem med kontakterne, når man slår en apps adgang til at bruge mobil data til og fra. Rettelse af en fejl der gjorde at nogle brugere ikke kunne aktiver iMessage. Rettelse af et problem der gjorde at man kunne komme til at afbryde en iCloud sikkerhedskopiering uden at vide det. Der er også rettet et problem der kunne få ens skærm til at rotere når man modtog en besked. Der har også været en del brugere der har haft problemer med den indbyggede Podcast app, og de problemer skulle nu også være rettet.

Hvis du har været udsat for nogen af disse problemer, så er det bare med at få opdateret til iOS 9.0.2. Selvom du ikke har haft nogle af problemerne, så kan du lige så godt se at få opdateret alligevel. Se fx denne lille video jeg inkluderer herunder. Ifølge den bliver din iPhone også hurtigere af at få installeret iOS 9.0.2.

Har i forresten lagt mærke til den nye smarte lille feature der er kommet når man skal opdatere sin version af iOS 9. Du får måske beskeden om at der er kommet en ny opdatering du skulle tage at opdatere til, lige imens du sidder og skriver en besked. Så du vil ikke lige opdatere med det samme. Men for at du ikke skal glemme at opdatere kan du nu vælge at opdatere senere. iOS vil så automatisk blive opdateret om natten hvis din enhed er sat til strøm. Smart ik’. Så vågner du op til en opdateret enhed helt uden at skulle sidde og vente på at den opdaterer.

iOS 9 kan nu opdatere senere, så du kan vågne op til en opdateret enhed.
iOS 9 kan nu opdatere senere, så du kan vågne op til en opdateret enhed.

 

Se også

Nødinfo på din iPhone kan redde dit liv

Nødinfo på din iPhone kan være en af de mest vigtige indstillinger i hele iOS …

Leave a Reply