iOS 9 Tip: Sådan får du Siri til at være lydløs, når din iPhone eller iPad er på lydløs

Fra og med iOS 9 er det nu blevet muligt at styre Siri lidt bedre. Det er nu muligt at få hende/ham til at være lydløs når din iPhone eller iPad er indstillet til lydløs med kontakten på siden af enheden. Inden iOS 9 var det ikke muligt at styre om Siri lavede bip lyden når du kom til at holde hjem knappen nede for længe, men det er det altså nu.

Det er en meget nem ting at slå til, så Siri bliver lydløs, hvis du har slået kontakten til lydløs til på siden af den iPhone eller iPad.

Sådan kontrollerer du om Siri er lydløs når din lydløs knap på siden af telefonen er slået til

  1. Gå ind i Indstillinger på din iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 9.0 eller senere.
  2. Gå ind i Generelt -> Siri -> Stemmefeedback
Det er meget simprlt at få Siri til at være lydløs sammen med din iPhone eller iPad
Det er meget simpelt at få Siri til at være lydløs sammen med din iPhone eller iPad

3. Vælg “Kontroller med ringekontakten” for at slå alt stemmefeedback og bip, som Siri ellers ville være kommet med, fra sammen med lydløs knappen på siden af din iPhone, iPod touch eller iPad.

Vælg "Kontroller med ringekontakten" for at få Siri til at være lydløs når din iPhone eller iPad er lydløs.
Vælg “Kontroller med ringekontakten” for at få Siri til at være lydløs når din iPhone eller iPad er lydløs.

“Siri gør automatisk lydfeedback lydløst, når du indstiller ringekontakten til lydløs. Du vil fortsat høre bip fra Siri og få stemmefeedback, når du bruger “Hej Siri”, eller der er forbindelse til en Bluetooth-enhed, hovedtelefoner eller CarPlay.”

Hvis du gerne altid vil høre stemmefeedback og bip fra Siri også når din iPhone er på lydløs, skal du vælge “Altid til”.

Hvis du vælger “Kun håndfri” hører du kun bip og stemmefeedback fra Siri når du bruger “Hej Siri” funktionen, eller når der er forbindelse til en Bluetooth-enhed, høretelefoner eller CarPlay. Så Siri er altså altid lydløs når der ikke er forbindelse til en Bluetooth-enhed, høretelefoner eller CarPlay.

Hvad syntes du om dette smarte lille Siri trick? Del endeligt artiklen hvis du har nogle venner der godt kunne trænge til at få Siri på lydløs engang imellem.

Se også

Nødinfo på din iPhone kan redde dit liv

Nødinfo på din iPhone kan være en af de mest vigtige indstillinger i hele iOS …

2 kommentar

  1. Christel Erschens

    Jeg kan ikke slå tastaturklik fra i iOS 9.2.1.. Jeg går ind i Indstillinger – Lyde – scroller ned i bunden og slår Tastaturklik fra. Men der kommer stadig lyd, når jeg klikker på tastaturet. Hvordan får jeg dem væk?

    • MortenBallePetersen

      Det lyder meget mærkeligt. For det er sådan man slår lyden fra tastaturet fra. Har du prøvet at slukke og tænde enheden efter du har slået kontakten fra? Det burde ikke være nødvendigt, men man ved jo aldrig?

Leave a Reply