iOS 9 Tip: Sådan ser du hvad der bruger pladsen på din iPhone eller iPad

Er du også en af dem der undrer dig over hvad der egentligt bruger alt pladsen på din iPhone eller iPad så du ikke længere kan opdatere den eller tage billeder? Kunne du godt tænke dig et lille tip til hurtigt og nemt at kunne få overblik over hvilke apps det er der bruger alt pladsen? Så er du fundet frem til den helt rigtige artikel på det store internet. Faktisk er det så smart at Apple med iOS 9 har indbygget en funktion der lige præcist giver dig det overblik, og endda giver dig mulighed for at slette apps direkte fra oversigten.

Du finder oversigten ved at gå ind i Indstillinger -> Generelt -> Lagring og brug af iCloud -> Lagringsplads (ikke den under overskriften iCloud, men den under Lagringsplads)

Tryk hvor den røde ring er, så kommer du til menuen i højre side af billedet.
Tryk hvor den røde ring er, så kommer du til menuen i højre side af billedet.

Når du er kommet ind i menuen med “Lagringsplads” har du et godt overblik over hvilke apps der tager mest plads. Som man kan se på min iPhone er det billeder der tager klart mest plads, men på andenpladsen kommer Downcast, som er en podcast app. Jeg kan hvis jeg trykker på Downcast vælge at slette hele appen, men det vil jeg ikke da det jo er en app jeg bruger. Men det at den fylder så meget kan godt tyde på at jeg har en del podcasts liggende i selve appen, som jeg allerede har hørt, og derfor roligt kan gå ind og slette. Det kan så ikke gøres gennem denne menu, men skal gøres gennem selve appen. Men denne menu giver et godt og hurtigt overblik over hvilke apps der bruger mest plads på din iPhone eller iPad.

Del endeligt dette tip med dine venner hvis du kender nogen der tit har problemer med at kunne tage billeder med deres iPhone fordi den er fyldt op. Hvis de bruger deres iPad til at tage billeder med, så lad endeligt være med at dele dette tip, og bed dem i stedet om at stoppe med at bruge deres iPad til at tage billeder med, med mindre det er en nødsituation 🙂

Se også

Nødinfo på din iPhone kan redde dit liv

Nødinfo på din iPhone kan være en af de mest vigtige indstillinger i hele iOS …

Leave a Reply