Tip: Hvis Super Mario Run crasher, lukker eller vil slet ikke starte. Her er hvad du kan prøve

Super Mario Run

Nintendos gamle klassiker Super Mario er i dag blevet frigivet til iPhone. iOS udgaven af Super Mario har Nintendo valgt at kalde Super Mario Run. Det hele er meget fint. Men det er bare ikke så sjovt når man først har installerer Super Mario Run på sin iPhone, og man så ikke kan komme til at spille spillet. For mange brugere har det været helt umuligt at komme i gang med at spille.

Så her er en lille liste over ting du kan prøve, som måske kan hjælpe så du kan komme i gang med at spille Super Mario Run:

Sådan fikser du at Super Mario Run crasher på din iPhone

Prøv at lukke Mario Run så den ikke kører i baggrunden.

  • Første tip er at “force close” Mario Run. Det vil sige at man lukker appen helt, så den ikke kører i baggrunden. Det gøres ved at dobbelttrykke på hjem knappen, så man kommen ind i Multitasking menuen. Derefter swiper du op på Mario Run appen i App Skifteren.

Få mere ledig RAM

  • Et andet tip kan være at frigøre noget RAM. Specielt på ældre iPhones kan det være et problem at der ikke er RAM nok til rådighed. Man kan frigøre noget RAM ved at holde power knappen nede indtil man kommer ind i menuen hvor man kan slukke for iPhonen. Når menuen er kommet op, er det ikke meningen man skal slukke telefonen, men i stedet trykke på Hjem knappen igen, for at komme tilbage til hjemmeskærmen. Prøv så at åbne Super Mario Run igen.

Genstart din iPhone på den hårde måde

Slet og geninstaller spillet

  • Det sidste tip i denne omgang er at slette spillet og installere det igen. Det gøres ved at holde fingeren nede på Mario Run ikonet indtil det begynder at ryste, og der kommer et lille X i øverste venstre hjørne af det. Så trykker du på X’et og siger ja til at slette appen. Derefter er det nok en god ide at genstarte iPhonen på den hårde måde inden du installerer spillet igen gennem App Store.

Hvis ingenting hjælper

Så er jeg bange for at der måske er et problem med spillet for tiden. Det kan måske være fordi der er for stor belastning på Nintendos servere, fordi alle gerne vil spille spillet på samme tid, nu hvor det lige er udkommet. Eller der kan være en eller anden bug de skal have rettet inden spillet vil køre på netop din iPhone.

Det kan også være at du engang har haft installeret et Jailbreak på din iPhone, så vil spillet heller ikke køre, pga. noget med nintendos måde at tjekke for hackere på. Også selvom du ikke har et jailbreak på den længere vil spillet ikke fungere. Man må håbe at det er noget de får fikset engang i fremtiden.

Hvis man stadig har et jailbreak installeret på sin iPhone kan man måske omgå dette tjek fra Nintendo og få spillet til at køre alligevel ved hjælp af Cydia tweaken tsProtector 8+, når du har denne tweak installeret skal du gå ind under Black List Apps og slå kontakten til ved Super Mario Run. Det skulle forhindre Nintendo i at tjekke om din iPhone har et jailbreak installeret, og derved gøre det muligt at spille spillet.

Hvis nogen af jer læsere har haft held med at prøve andre ting, så lad os endelig høre om dem i kommentarerne herunder. Så vi alle kan prøve dette nye herlige spil.

Se også

Nødinfo på din iPhone kan redde dit liv

Nødinfo på din iPhone kan være en af de mest vigtige indstillinger i hele iOS …

Leave a Reply