Home / iPhone / Video: Et bud på hvordan iPhone 6s force-touch kunne bruges

Video: Et bud på hvordan iPhone 6s force-touch kunne bruges

Force-Touch-iPhone-concept-Maximilian-Kiener-001

Det virker mere og mere sandsynligt at Apples næste iPhone, iPhone 6s kommer til at have det Apple kalder Force-Touch. Det er allerede en feature der er i de nyeste computere fra Apple, og nu ser det altså også ud til at det er på vej til iPhone.

Force-Touch er en teknologi der gør det muligt for telefonen at mærke hvor hårdt du trykker på skærmen, så et enkelt let tryk kan udføre en bestemt kommando, og et hårdere tryk en anden kommando. Den mest åbentlyse anvendelse af denne teknologi er helt klart når du bruger din iPhone eller iPad til at tegne eller male på. Da man så vil have mulighed for at have forskellig tykkelse på sin pen alt efter hvor hårdt man trykker på skærmen, ligesom man har når man tegner på et stykke papir.

Men nu har Maximilian Kiener lavet en lille video om hvordan denne teknologi også kunne bruges som en smart genvej til forskellige indstillinger på iPhonen. Se mer herunder, og lad os endeligt høre i kommentarerne nedenunder om det er en funktion du godt kunne tænke dig at se sammen med den nye iPhone 6s.

Tjek også

Vil dine Noter ikke synkronisere mellem dine iOS enheder. Prøv disse tips

Er du en af dem der bruger Noter appen ofte på din iPhone eller iPad, …

Skriv et svar