iOS Tip: Sådan undgår du dit Apple Music abonnement automatisk fornyes

Apple Music er gratis at prøve de første 3 måneder.
Apple Music er gratis at prøve de første 3 måneder.

Apple Music er gratis de første 3 måneder.

Som du måske har opdaget, så har Apple sammen med iOS 8.4 lanceret en ny musik streaming tjeneste kaldet Apple Music. Tjenesten byder både på streaming af musik som kendt fra Spotify og andre allerede kendte streaming tjenester. Men sammen med Apple Music tilbyder Apple også en live radiokanal kaldet Beats 1, samt noget de kalder Connect, som er en form for socialt netværk hvor man kan følge sine favorit kunstnere.

Alle der tilmelder sig Apple Music får de første 3 måneder gratis. Når de 3 måneder er gået kommer du automatisk til at betale 99 kr. om måneden for dit Apple Music abonnement, med mindre du fortæller Apple at du ikke har lyst til at de automatisk skal fornye dit Apple Music abonnement. Herunder har vi lavet en lille guide til hvordan du kan undgå at dit Apple Music abonnement automatisk bliver fornyet hver måned, så du selv kan vælge om det er en tjeneste du har lyst til at betale for når du har testet den de første 3 gratis måneder.

Sådan slår du automatisk Apple Music abonnement fornyelse fra på din iPhone eller iPad

1. Tryk på “Konto” ikonet i øverste venstre hjørne inde i Musik appen:
tryk-paa-konto-ikonet

2. Tryk på “Vis Apple-id”
tryk-paa-vis-apple-id

 

 

3. Scroll ned og tryk på “Administrer” under abonnementer:
tryk-paa-administrer

4. Tryk på kontakten for at slå “Automatisk fornyelse” fra:
tryk-paa-kontakten

Så nemt var det. Så kan du roligt nyde dine 3 gratis prøve måneder af Apple Music, uden at skulle gå og huske på hvornår de slutter, og du skal til at betale. Når de 3 måneder er gået kan du så selv vælge at fornye dit abonnement, enten til det individuelle der koster 99,00 kr om måneden, eller til familie abonnementet der koster 149,00 kr om måneder.

Hvis du kunne bruge dette tip, og tænker at nogen af dine venner godt kunne have brug for dette gode råd, så del endelig artiklen på dit foretrukne sociale medie, så vi kan få folk gjort opmærksom på denne indstilling.

Se også

Nødinfo på din iPhone kan redde dit liv

Nødinfo på din iPhone kan være en af de mest vigtige indstillinger i hele iOS …

Leave a Reply