Video: iPhone 6 mod Galaxy S5 og HTC One M8 app åbnings test.

Forskellige benchmarking tests man kan finde rundt omkring på nettet, bla fra 9to5mac, har allerede vist at iPhone 6 er hurtigere end dens nærmeste konkurrenter. Denne video der er laver af PhoneBuff viser hvordan denne fordel virker i virkeligheden. I testen bliver der åbnet forskellige apps, og skiftet imellem dem, som man ville gøre i en virkeligt situation i hverdagen. Der findes ikke altid helt de samme apps på de forskellige styresystemer, så i testen er der brugt apps der ligger så tæt op af hinanden som muligt.

Tilsammen tog iPhone 6, 1 minut og 55 sekunder om at åbne og skifte imellem de 30 forskellige apps der var med i testen. HTC One M8 var 10 sekunder langsommere, og Samsung Galaxy S5 var godt bagud med over et minut længere om at åbne og skifte mellem de 30 apps.

I testen bliver der åbnet et mix af forskellige apps og spil, og så bliver de åbnet igen forfra, for at se hvor effektiv multitasking virker i de forskellige enheder. iPhone 6 har kun 1 GB RAM, og de kan man godt se i testen at det nogle gange kan være lidt for lidt, da iPhonen nogle gange er nød til at åbne apps op helt fra bunden igen. Men selve CPU’en og hvordan apples styresystem virker gør at telefonen stadig kan vinde testen, ved bare at åbne de berørte apps hurtigt.

Denne test er jo selvfølgeligt ikke den store videnskabelige test, men den viser hvordan din telefon vil virke i virkeligheden når du bruger den i hverdagen. Hvis man vælger nogle andre apps til at blive åbnet i en anden test, så er det selvfølgeligt også muligt at man vil kunne finde en anden vinder.

En stor del af det der ser ud til at gøre Samsung Galaxy S5 langsom i testen har måske at føre med TouchWiz. Hvis man er en Android bruger, der vil bruge lidt tid til at sætte det system ordentligt op, kan man nok godt få et bedre resultat. Men i testen her er der ikke indstillet ekstra ting, telefonerne er bare sat op som nye, og installeret de forskellige apps, uden at gøre noget for at ændre på hvor hurtigt de forskellige apps eller spil åbnes.

Se også

Nødinfo på din iPhone kan redde dit liv

Nødinfo på din iPhone kan være en af de mest vigtige indstillinger i hele iOS …

Leave a Reply