Apple holder iPad og iMac event 16. oktober

Ifølge en ny rapport fra John Paczkowski, der arbejder hos Recode, har Apple planlagt et event til Torsdag den 16. oktober på deres eget campus i Town Hall Auditorium. Det er et noget mindre sted end deres sidste event i september, så der kommer til at være en del færre mennesker end de 2000 der var tilstede ved deres iPhone og Apple Watch event.

Han citerer kilder der er kendte med Apples planer, for at have sagt at Apple vil bruge dette event til at tale om de nye iPads og nye Macs, og selvfølgeligt det nye Mac OS X Yosemite.

Der går mange rygter om hvordan den nye iPad kommer til at se ud. Nogle rygter går på at der bliver en guld udgave, andre går på at den kommer i en Pro udgave der angiveligt skulle have en 12,9 tommer skærm. Der er også rygter om at de måske allerede vil frigive iOS 8.1 omkring samme tid som den nye iPad bliver tilgængelig i butikkerne, for at give mulighed for en ny “split screen” feature, der måske kommer til at være i den nye iPad. Men nu ser det ud til at vi allesammen bliver klogere den 16. oktober.

Mere om dette event senere….

Se også

Apple AirPods til salg i Apples webshop for 1379 kr

AirPods endeligt til salg i Apples Webshop

Apples nye trådløse høretelefoner er endeligt kommet til salg på Apples Webshop. De har været …

Leave a Reply