Apple sænker priserne og hæver pladsen på iCloud

På sidste uges iPhone 6s event kom det frem at Apple gør deres iCould Drev service noget mere attraktiv snart. Det kommer til at ske ved at de hæver mængden af data du kan gemme i skyen samt sætter priserne ned på nogle af deres hidtidige planer. Apple beholder deres 5GB gratis service, men ændrer på priserne og datamængden på alle deres andre planer.

Her er hvordan de nye priser kommer til at se ud:
5GB – Gratis (ingen ændring)
50GB – 7 kr pr. måned (måske 8 hvis de følger prisstigningen der har været på apps)
200GB – 21 kr pr. måned
1TB – 69 kr pr. måned

Så alt i alt er det altså nogle meget bedre priser Apple kan præsentere nu. Den eneste plan der ikke helt har fulgt med ned i pris er 200GB planen, der kun kommer til at falde med 8 kr.

Men priserne er dog ikke trådt i kraft endnu. For hvis man går ind i Indstillinger -> iCloud -> Lagerplads -> Skift aftale om plads, så er det stadig de gamle priser man ser. På selve eventet den 9. september kom det ikke frem hvornår de nye priser vil træde i kraft. Så det er jo klart at folk står tilbage med spørgsmålet: Hvornår træder i nye iClous priser i kraft?

En iCloud bruger som har spurgt Apple på en chat har måske fundet svaret til os:

Her er et screenshot af chatten z4cycl har haft med Apple
Her er et screenshot af chatten z4cycl har haft med Apple

Selvom det selvfølgeligt godt kan være noget han bare har lavet for at skabe lidt røre i andedammen, så virker det rimeligt sandsynligt at datoen, altså den 25. september er god nok. Det er nemlig den samme dato som man begynder at kunne købe den nye iPhone 6s i butikkerne i USA, Frankrig, Tyskland, England samt flere andre lande.

Hvad syntes i om de nye priser? Er det noget der kan konkurrere med Dropbox og Google Drev?

 

Se også

Nødinfo på din iPhone kan redde dit liv

Nødinfo på din iPhone kan være en af de mest vigtige indstillinger i hele iOS …

Leave a Reply