Home / Apple TV / iOS 8.1.1 frigivet!

iOS 8.1.1 frigivet!

Apple har frigiver iOS opdateringen til iOS 8.1.1. Opdateringen fokuserer specielt på at forbedre oplevelsen for iPhone 4s og iPad 2 brugere.

Der er lidt forskellige fejlrettelser, og lidt rettelser i forhold til stabiliteten. Specielt er der tale om opdateringer der skulle hjælpe iPad 2 og iPhone 4s brugere. Der har været lidt problemer med at få iOS 8 til at køre ordentligt på disse enheder.

Så vi må håbe at denne opdatering hjælper på problemerne med langsom iOS 8 på iPad 2 og iPhone 4s.

Opdateringen er tilgængelig med det samme, enten gennem iTunes, eller “Over the Air”, ved at gå ind i Indstillinger -> Generelt -> Softwareopdatering

Det eneste man lige skal tænke på er at hvis man gerne vil jailbreake sin iOS enhed, så skal man holde sig fra iOS 8.1.1, da den som vi tidligere har fortalt også lukker hullet der gjorde det muligt at jailbreake.

Sammen med iOS 8.1.1 har Apple også frigivet en opdatering til OS X Yosemite, der hedder OS X 10.10.1. Den opdatering skulle rette nogle problemer der har været med Wi-Fi på Mac.

Der er også kommet en lille opdatering til Apple Tv hvis man har 3. generation. Ikke noget vildt spændende i den opdatering heller. Det er også bare lidt små rettelser på stabilitet osv.

Tjek også

Super Mario Run

Tip: Hvis Super Mario Run crasher, lukker eller vil slet ikke starte. Her er hvad du kan prøve

Nintendos gamle klassiker Super Mario er i dag blevet frigivet til iPhone. iOS udgaven af …

Skriv et svar