Rygte: iOS 8.1.1 opdateringen kommer i denne uge

Takket være Pangu har vi allesammen kunnet jailbreake vores iPhone 6, eller enhver anden iOS 8 eller iOS 8.1 enhed et godt stykke tid før man kunne have forventet. Men desværre syntes Apple jo ikke om at man jailbreaker, og derfor har de rettet hullet, der gav Pangu mulighed for at jailbreake, i iOS 8.1.1 beta, som lige nu kun er tilgængelig for udviklere. Men snart bliver iOS 8.1.1 tilgængelig for offentligheden, og så er det slut med at jailbreake, i hvert fald indtil Pangu eller andre måske finder et nyt smuthul.

Desværre ser det ud til at iOS 8.1.1 opdateringen kan komme meget snart, faktisk kan det ske når somhelst. Så hvis du er interesseret i at jailbreake din iOS 8 enhed, så er det om at få det gjort nu. Du kan se mere om hvordan du gør i vores guide om at jailbreake med Pangu.

En Redit bruger der påstår at være en af Apples samarbejdspartnere, siger at hans hold har fået at vide at de kan forvente den offentligt opdatering til Apples styresystem iOS 8.1, iOS 8.1.1 i løbet af denne uge. Her er et udklip af hvad han skriver:

Just got back from work and we were told in a meeting today that a public update to 8.1.1 will be distributed within this week. Just a heads up to us Apple Associates for common troubleshooting scenarios we might come across from our customers. I advise you to update to 8.1 now before the window closes!

Det forlyder også at Apple er stoppet med godkende iOS 8.1.1 beta udgaven, og det plejer at betyde at den offentlige udgave er lige om hjørnet. Men man kan endnu hente iOS 8.1.1 beta fra udvikler afdelingen af Apples webside.

Alt dette betyder at hvis du vil jailbreake din iOS enhed, så er det nu du skal gøre det. iOS 8 Pangu jailbreake tool er for nyligt blevet udgivet så det også virker på en Mac, så der skulle ikke længere være nogen forhindringer for at jailbreake, hvis det er noget du gerne vil prøve.

Så hvis du vil jailbreake, så gør det nu. Eller i hvert fald skal du ikke installere iOS 8.1.1 på din iOS enhed hvis du på et tidspunkt regner med at du kunne tænke dig at prøve at jailbreake, for det er ikke sikkert der nogensinde kommer en jailbreak der kommer til at virke med iOS 8.1.1 eller senere.

Har du jailbreaked din iOS enhed? Lad os høre hvorfor, eller hvorfor ikke i kommentarerne herunder.

Se også

Nødinfo på din iPhone kan redde dit liv

Nødinfo på din iPhone kan være en af de mest vigtige indstillinger i hele iOS …

Leave a Reply