Nu kan du jailbreake både fra Mac og PC. Gør det inden du installerer iOS 8.1.1

Så kom øjeblikket hvor Pangu Team fik smidt deres Mac version af deres jailbreak på gaden. Den kan downloades fra deres officielle hjemmeside, hvor også PC versionen kan hentes. Så nu er der ingen undskyldning for ikke at prøve Pangu jailbreak af, og se på alle de forskellige spændende tweaks du kan installere gennem Cydia.

Hvis du kunne tænke dig at prøve kræfter med at jailbreake din iPhone eller iPad, så har vi allerede skrevet en god guide til dig om hvordan du nemmest gør det. Den hedder “Sådan jailbreaker du iOS 8 og installerer Cydia på den nemme måde.” Deri får du den fulde gennemgang af hvad du skal gøre for at jailbreake din iPhone, iPad eller iPod touch.

Det er nu du skal jailbreake hvis du vil

Apple er begyndt at vise version 8.1.1 af iOS frem for udviklere, og ifølge Pangu Team, så retter iOS 8.1.1 desværre de huller i systemet som Pangu har brugt for at kunne jailbreake. Her er hvad Pangu siger:

Apple has released iOS 8.1.1 beta to developers. After our tests, it has patched the jailbreak exploit. Anyone who wish to jailbreak, please seize the chance to upgrade to iOS 8.1 and do so before Apple officially releases iOS 8.1.1.

Så hvis du gerne vil prøve at jailbreake din iPhone eller iPad, så er det altså nu det skal være, inden Apple kommer med den officielle udgave af iOS 8.1.1, eller i hvert fald skal man lade være med at installere iOS 8.1.1 hvis man engang i fremtiden gerne vil prøve at jailbreake.

Saurik, der er idemanden bag Cydia, siger også god for at jailbreake nu. Indtil videre har man ikke kunnet købe tweaks gennem Cydia til iOS 8 eller iOS 8.1, fordi han har syntes at det hele ikke kørte stabilt nok. Men nu siger han altså at det er stabilt nok, så der er nu åbnet op for at man kan købe Apps og Tweaks igennem cydia. Her er hvad han siger:

Så hvis der skal jailbreakes, så er det altså nu det skal være, inden opdateringen til iOS 8.1.1 udkommer, for efter du har installerer iOS 8.1.1, så kan det ikke længere lade sig gøre at jailbreake med Pangu8 jailbreak tool. I hvert fald ikke med de huller i systemet Pangu bruger nu.

Se også

Nødinfo på din iPhone kan redde dit liv

Nødinfo på din iPhone kan være en af de mest vigtige indstillinger i hele iOS …

Leave a Reply