Sådan Jailbreaker du iOS 8 og installerer Cydia på den nemme måde

Nu er Pangu Jailbreak tool blevet opdateret så den kan installere Cydia, uden at du skal lave alle mulige mærkelige kommandoer for at det kan virke. Så nu er det bare at jailbreake med Pangu tool, så bliver Cydia automatisk installeret. Det er super nemt, og lige til at gå til.

Denne guide er både til PC og Mac versionen af Pangu jailbreak tool.

Her har du de simple skridt der er nødvendige for at jailbreake med det opdaterede Pangu tool.

Tip: Det er en god ide at gendanne din iPhone eller iPad til fabriks indstillinger før du går i gang med at jailbreake, det giver den bedste chance for at det vil lykkes at jailbreake med Pangu tool. Men hvis det bliver for besværligt, så skulle det også kunne lade sig gøre uden. Men husk altid at lave en sikkerhedskopi med iTunes af din iPhone eller iPad inden du går i gang med at jailbreake, så du har noget at falde tilbage på hvis det nu skulle gå galt.

1. Skridt: Download den nyeste udgave af Pangu tool, og gem den på dit skrivebord, hent den fra pangus webside.

2. Skridt: Sikr dig at du har iTunes i den nyeste udgave installeret, og at iTunes kan genkende din iPhone eller iPad.

3. Skridt: Slå Flyfunktion til på din iPhone eller iPad.

4. Skridt:
PC: Højreklik på Pangu Tool, som du har downloadet til dit skrivebord, og vælg “Kør som administrator”.
Mac: Dobbeltklik på dmg filen, og pak den ud til skrivebordet. Derefter højreklikker du på den udpakkede fil og vælger åbn.

5. Skridt: Vent på at Pangu finder din iPhone. Så trykker du på “Start Jailbreak” knappen.

6. Skridt: Læs det Pangu skriver til dig, tjek af at du har gjort det hele. Så trykker du på “Allredy did” for at begynde at jailbreake.

7. Skridt: På et tidspunkt kommer der måske en en skærm på din iPhone eller iPad hvor du skal slide på låskeskærmen for at opdatere, det gør du bare.

8. Skridt: Hav lidt tålmodighed og vent på at Pangu bliver færdig med at jailbreake. Når Pangu er færdig genstarter din iPhone eller iPad.

9. Skridt: Når din iPhone eller iPad er genstartet skulle Cydia gerne være på en af dine hjemmeskærme. Åbn Cydia og lad det konfigurere sig selv og installere alle foreslåede opdateringer.

Det var det, en jailbreaked iPhone eller iPad uden at skulle lave alle mulige mystiske ting bagefter for at få det til at virke.

Hvad syntes du? Har du lyst til at jailbreake? Hvis ikke, hvorfor så ikke? Lad os endeligt høre din mening i kommentarerne.

Se også

Apple udgiver 6,1 tommer iPhone XR i mange forskellige farver

Apple har her til aften annonceret deres nye udgaver af iPhones. Topmodellen iPhone X har …