Pangu Jailbreak er blevet opdateret til version 0.2

UPDATE: Pangu er opdateret, så både jailbreak og Cydia er i samme pakke. Følg guiden Sådan jailbreaker du med Pangu på den nemme måde i stedet for denne guide.

Team Pangu, som var de første til at lave et iOS 8 og iOS 8.1 jailbreak, har nu opdateret deres jailbreak til version 0.2. For at kunne opdatere skal man først installere den første version, den har vi lavet en guide til hvordan installeres her. Du skal også stadig selv installere Cydia, som vi forklarer hvordan gøres i denne guide..

cydia-substrate

Den nye varsion af jailbreaken, retter en del af de fejl der har været med iMessage (kunne ikke sende billeder), Safari (crashede) samt Cydia Substrate (man skulle respringe efter reboot). Det er stadigvæk ikke nogen fejlfri jailbreak, og det er også kun meningen at udviklere skal installere den, så de kan få deres tweaks klar til at virke ordentligt med iOS 8, når den rigtige udgave af jailbreaken kommer, som det er meningen at almindelige mennesker skal installere.

Vigtig: Det er vigtigt at man har slået Touch-ID og adgangskode fra for at jailbreaken kan virke. Dette er endnu ikke blevet fikset.

Faktisk er det to forskellige ting der er blevet opdateret for at det hele skulle køre lidt bedre, den ene er Cydia Substrate og den anden er Pangu 8.0-8.1.x Untether 0.2

Det første man gør er at opdatere Cydia Substrate, det gøres gennem Cydia, hvor du søger efter Cydia Substrate, og så installerer opdateringen til den nyeste version (lige nu 0.9.5015)

Derefter er det tid til at opdatere selve jailbreaken, det gøres gennem Pangu appen, som skulle ligge på en af dine hjemmeskærme. Efter du er gået ind i Pangu appen skal du trykke på Manager fanebladet for neden på skærmen. Under Update på den side skulle der gerne være en Pangu 8.0-8.1.x Untether update. Tryk på download (pilen) knappen for at installere opdateringen.

Det er alt der skal til i denne omgang. Men husk det er stadig en rigtig god ide at vente med at jailbreake hvis du overhovedet kan, da der helt sikkert vil komme en del opdateringer endnu inden der er en ordentlig stabil version det kan anbefales at benytte sig af..

Hvis du ikke kan vente, så husk at slå Touch-ID og adgangskoden fra. Og de skal begge dele blive ved med at være slået fra for at undgå at løbe ind i problemer senere.

Se også

Apple udgiver 6,1 tommer iPhone XR i mange forskellige farver

Apple har her til aften annonceret deres nye udgaver af iPhones. Topmodellen iPhone X har …

Leave a Reply