Livestream dit GoPro kamera direkte til nettet gennem din iPhone

En ny opdatering til en App der hedder Livestream muliggør nu at du kan streame fra dit GoPro Hero kamera, direkte ud på internettet. Så vil du gerne streame din mountainbike tur i skoven, så gutterne kan sidde derhjemme i sofaen med en øl i hånden, mens de holder øje med hvor god du er blever på din mountainbike, så er det nu en mulighed.

Der er også lidt fejl rettelser med i opdateringen, men den vigtigste ændring er helt klart muligheden for at streame dit GoPro kamera direkte ud op nettet.

gopro-livestream

Det der sker er at din iPhone kommer til at virke som en netværks hub, det vil sige at den forbinder dit GoPro kamera til internettet. Der findes jo allerede GoPro’s egen app der kan styre selve kameraet, og det er den samme funktion der her bliver udnyttet, men nu bare i form af at denne app også sørger for at sende videoen der bliver optaget ud direkte på nettet. Man behøver ikke engang at gøre noget med appen imens, så du kan bare have din telefon liggende i lommen mens du optager videoen, og så sørger den for at få sendt den ud på nettet. Det ser dog ud til at appen skal bruge en 4G forbindelse til internettet for at det kan fungere, hvilket jo giver mening, for der skal alligevel sendes ret meget data for at sende live video ud på nettet i en kvalitet der overhovedet er værd at se på.

Hvis du har prøvet denne funktion og ved hvor godt det virker, så lad os endeligt høre fra dig i kommentarerne nedenunder.

Se også

Nødinfo på din iPhone kan redde dit liv

Nødinfo på din iPhone kan være en af de mest vigtige indstillinger i hele iOS …

Leave a Reply