Apple Watch kommer til Danmark 25. september!!!

applewatch-tumbles-4-up-print

Apple har opdateret deres danske Apple Watch hjemmeside med en lille besked om at Apple Watch kommer den 25. september. Sammen med Danmark ser det ud til at også Østrig og Irland får mulighed for at købe uret fra den 25. september.

Oppe i øverste højre hjørne på Apples danske Watch side står der at vi får uret den 25. september.
Oppe i øverste venstre hjørne på Apples danske Watch side står der at vi får uret den 25. september.

Den 25. september er også datoen hvor iPhone 6s og iPhone 6s Plus kan købes i de første 12 lande. Dog ikke i Danmark, her er vi nød til at vente lidt længere. Men Apple regner med at have iPhone 6s ude i 130 lande inden udgangen af 2015, så inden 2015 bliver til 2016 skulle vi også gerne have iPhone 6s her i Danmark. Sikkert også før, for det meste går der ikke meget mere end en måned fra de første lande får en ny iPhone til vi også kan få den her i Danmark.

Med de 3 nye lande Apple nu får på listen over lande hvor man kan købe Apple Watch den 25. september, kommer de op på 25 lande. Uret kunne i første omgang i April i år købes i 9 forskellige lande, men er stille og roligt blevet tilgængeligt i nogle få flere lande af gangen, og er altså fra den 25. september oppe på 25 forskellige lande.

Uret bliver også tilgængeligt i flere og flere forskellige butikker, rygterne går på at fra den 25. september kan uret også købes ved T-Mobile og Sprint i USA.

Skal du have et Apple Watch når det kan købes i Danmark? Eller har du måske allerede et? Lad os høre din mening om det i kommentar boksen herunder.

Se også

iOS 10.2 Nye emojis

iOS 10.2: Disse nyheder og opdateringer kan vi forvente

Apple er godt i gang med at teste deres næste opdatering til iOS. Næste store …

Leave a Reply