De nye iPads kan sandsynligvis købes i USA fra fredag den 24. oktober

Ifølge MacRumors kan vi forvente at de nye iPads, som bliver præsenteret på torsdag, kommer i butikkerne i USA fredag den 24. oktober.

Grunden til at de kan sige det er at de fra en kilde, der tidligere har givet dem korrekt information, har fået at vide at Apple allerede nu er begyndt at sende store mængder nye produkter ud til butikkerne i USA. Og at Apple ser ud til at gøre klar til salg af dem fredag den 24. oktober.

Hvilket eller hvilke produkter der bliver sendt ud har de ikke fået informationer om fra kilden, men det må forventes at der er tale om de nye iPads, enten iPad Air 2 eller iPad mini 3, som alle rygter siger vi får at se på torsdag.

Et bud på hvordan de kan komme til at se ud kan du se her:
15337369227_d16406142c_b
15337315398_80ddf503b4_b

En anden god grund til at det sandsynligvis bliver fredag den 24. oktober iPad modellerne bliver tilgængelige i butikkerne, er at det passer meget godt med hvordan Apple de andre år har gjort det. Apple plejer at være klar til at sælge enhederne omkring en uge efter de er blevet præsenteret på et event. Det eneste der normalt gør at produkterne ikke bliver tilgængelige inden for kort tid er hvis de lancerer en helt ny kategori af produkter, som de senest har gjort med Apple Watch, eller hvis de har problemer med at få produceret nok enheder til at have nok at sælge af. Sidste år fik vi præsenteret iPad Air og Retina iPad mini den 22. oktober, og iPad Air var i butikkerne den 1. november. Retina iPad mini’en kom først et par uger senere pga Apple ikke kunne få produceret dem hurtigt nok.

Så ud fra disse to informationer, er det sandsynligt at Apple vil præsentere den nye iPad Air 2 og en opdateret Retina iPad mini på torsdag, med mulighed for at købe dem i butikkerne i USA fra fredag den 24. oktober. (Nok et par uger senere i Danmark)
Der er ikke oplysninger om der bliver mulighed for at forudbestille, men hvis Apple vælger at tilbyde det, så er det meget sandsynligt at det vil begynde hurtigt efter eventet.

Se også

Apple AirPods til salg i Apples webshop for 1379 kr

AirPods endeligt til salg i Apples Webshop

Apples nye trådløse høretelefoner er endeligt kommet til salg på Apples Webshop. De har været …

Leave a Reply