Prøv dette hvis dine AirPods bruger for meget strøm

Nogle brugere har haft batteri problemer med Apples nye AirPods
Nogle brugere har haft batteri problemer med Apples nye AirPods

Apples nye hovedtelefoner, AirPods, har fået meget ros med på vejen af de forskellige anmeldere af produktet. De er blandt andet blevet rost for deres gode design, det at de bare virker hele tiden, og den meget nemme måde man parrer dem med sin iPhone eller iPad på. De nye hovedtelefoner fra Apple ligger helt i toppen, når det drejer sig om at finde trådløse hovedtelefoner med lang batteritid. Men nogle brugere har ikke rigtigt haft glæde af denne lange batteritid da deres AirPods har afladet rimeligt hurtigt mens de ikke brugte dem. Men heldigvis er der også nogen der har fundet frem til en nem måde at få fikset dette problem for de fleste af de brugere der har haft denne fejl med at deres AirPods løber for hurtigt tør for strøm.

Her er hvad du skal gøre for at fikse dine AirPods

Problemet har nogle brugere på Reddit snakket om, og har fundet frem til en løsning der hjælper i de fleste tilfælde.

En bruger skriver: “Jeg noterede mig hvor meget strøm etuiet brugte på en hel dag uden at bruge hovedtelefonerne. (AirPods og etui var begge på 100% til at begynde med) Da dagen var gået havde jeg mistet 4% strøm per time. Efter det lod jeg dem aflade fuldstændigt og ladede dem op igen, i går mistede jeg kun 1% strøm på hele dagen under samme omstændigheder.”

Nogle brugere har fundet frem til at den nemmeste måde at fikse problemet er at resette AirPods’ene ved at gøre følgende:

  1. Hold setup knappen inde i mindst 15 sekunder, indtil status lyset begynder at blinke orange.
  2. Forbind dine AirPods med din iPhone eller iPad igen. Hvis du tidligere har slået muligheden for, at dobbelt-trykke på dine AirPods for at pause musik til, skal du gøre det igen.

Efter at dine AirPods på denne måde er blevet genstartet, skulle problemet med at de bruger for meget strøm, meget gerne forsvinde. Desværre er der nogen hvor dette ikke virker for, og hvis du er en af dem er der nok ikke andet at gøre end at se om du kan få dem byttet ved Apple hvis de ikke er alt for gamle endnu.

Har du fundet andre løsninger

Har du haft lignende problemer med dine AirPods, og har fundet en anden måde at fikse dem på? Så lad os endelig høre om den i kommentarfeltet herunder.

Leave a Reply